30-09-07

Vanavond gaat het gebeuren!

dijkcover Tijdens de afgelopen vakantie...we rijden door inmiddels strómende regen ( gelukkig dat we die dag in de auto zaten!) van Zuid-Frankrijk richting Spanje, als in de buurt van Saint Gaudens ( hééééél sensueel door de Franse Truus van de GPS uitgesproken...vriendlief wilde maar wát graag naar dat Saint Gaudens!! hahahahaha!Tong uitstekend)  ik ineens het 'piepelepiep' hoor van mijn gsm...een smsje!
Ik kijk...smsje van heaven: 'hé zus...De Dijk speelt 30 september in Bibelot in Dordrecht...ga je ook mee, dan bestel ik vast een kaartje voor je!'  Moest ze dat twee keer vragen?? Natuurlijk niet!! hahahahhaaa! Bibelot is een vrij kleine zaal...het is een omgebouwde kerk in het oude centrum van Dordrecht. Ik ben niet zo te porren voor concerten in grote zalen...ik ben een klein beetje claustrofobisch in grote mensenmassa's en dan geniet je niet echt van zo'n optreden hè, als je het de hele tijd maar benauwd hebt!Knipoog Maar dit is niet zo groot dus...ik ben hier al meer naar optredens geweest...is erg relaxed! En dat die 'grote jongens' hier ook nog komen optreden, dat pleit alleen maar voor hen hè! Ik vind dat super!Smile

En het leek nog zo ver weg toen, met dat smsje.....en nu is het dan ineens toch al 30 september...dus gaat het vanavond gebeuren! Lachend En dat is meteen dan ook een fantastisch nummer van De Dijk. Ik zet de tekst hier neer, maar in dit geval zou je de song er echt bij moeten horen, want de tekst is maar summier, maar de sfeer van het nummer is subliem! Op YouTube stonden helaas alleen wat filmpjes van een abominabel slechte kwaliteit ... maar je zou toch effe kunnen kijken natuurlijk! *KLIK* .

Enfin...jullie weten waar ik zit vanavond...of zit...ik denk dat ik sta...en als het heel erg te gek wordt, dan dáns ik misschien wel! whahahahahahaa! ( maar dan moet het wel héél erg te gek zijn hoor!Tong uitstekend) Ik zal proberen of ik foto's kan maken...maar dat zal wel lastig zijn denk ik...donker en zo hè! Maar ik ga natuurlijk mijn best doen!

de_dijk_2006

Laat het vanavond gebeuren~De Dijk

En 't komt met
En 't is zo
En 't voelt als
En 't gaat van

Waar niemand bij stilstaat, waar niemand aan dacht
Waar niemand op rekent, waar iedereen op wacht
Wat niet voor de hand ligt en niet in de lijn

refrein:
Laat 't vanavond gebeuren, laat 't vanavond zo zijn

Wat niemand kan weten, wat niet wordt voorspeld
Wat niet valt te zeggen, wat niemand verteld
Wat alles laat kloppen, de raadsels, de pijn

refrein

En 't komt met
En 't is zo
En 't gaat van
En 't voelt als

En 't komt met
En 't gaat van
En 't is toch oh zo prachtig

Wat niemand je afneemt, wat niemand verkoopt
Wat niet valt te snappen, waar iedereen op hoopt
Wat niets in het groot is en groots in het klein
 

refrein (10x)

dedijk1

ENFIN...ALLEMAAL EEN HELE FIJNE ZONDAG!!Lachend

zonsodergang in spanje

07:30 Gepost door mizzD | Commentaren (18)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende