31-10-07

Happy howl-o-ween!

42
HALLOWEENDOGS Op deze 31e oktober, Halloweendag dus, wil ik nog een vakantieverhaaltje vertellen.

pomp Ons kampementje werd aan één kant beschut door bossages...dat hadden we expres zo uitgezocht, omdat van die kant de wind vaak kwam en dan werd dat door die struiken nog een beetje tegengehouden hè!
kampje daar achteraan dus hè! Axel staat nu dan even naar mij als fotograaf te kijken, maar eigenlijk was zijn aandacht steeds veel meer bij die struiken...hij rook er duidelijk wat interessants...geen flauw idee wat, want voor ons mensenneuzen was er niks bijzonders te ruiken hoor!

97Enfin...op een avond ( toen we eindelijk dus buiten konden zitten Tong uitstekend) was Axel weer heel erg onrustig...alsmaar naar die struiken aan het loeren en ineens begon ie als een gek te blaffen. Wij keken elkaar eens aan...begrepen er niks van, want wij hoorden of zagen helemaal niks ( het was nog hartstikke donker ook hè! Knipoog). Beetje spooky was het wel! glitzer-zeichentrick2B(15)
En ineens springt die gekke hond uit de startblokken en rent keihard naar achter de tenten...totdat de lijn strak stond, waaraan ie op campings altijd vast zit. Dat is zo'n 5 meter lang en geeft hem wat bewegingsruimte...nouuuuuu, het was nu dus duidelijk niet lang genoeg! Ineens lag die lijn slap op de grond...we vroegen ons af wat dat beest achter die tenten aan het doen was...en toen merkte vriendlief droog op: 'hmmm..zó lang was dat touw toch niet!'...want hij zag Axel een stuk hoger over de camping struinen! Wat bleek...hij had de gesp van zijn halsband finaal kapot getrokken! Oeiiii! Dat was lastig, een hond zonder halsband...en hem dan ook nog weer beneden bij de tent zien te krijgen als ie véél liever achter dat grote onbekende aan wil...maar dat lukte vriendlief gelukkig wel! halloween-wwwtk20(33)

Nog een geluk dat het hele (bijna haha!) gezelschap uit klimmers bestaat hè...en die hebben allerlei bandjes en touwtjes bij zich en kunnen prachtige knopen daarin maken...met een klein beetje geduld werd de halsband met een mooi hardroze prusiktouwtje tijdelijk gerepareerd.
prusikbandje heb het bij toeval op de foto staan, maar niet echt duidelijk hahahahahaa!

halloweenTerug in Nederland heeft vriendlief meteen maar een nieuwe halsband gekocht...en of ie Halloween al in zijn hoofd had of misschien wel de blog van BOOGIEPETER hahahahhaaaaa! , maar het is een hele flashy band geworden, met vlammende hondenvoetafdrukjes erop! Het staat Axel supergoed! hahahahhaaa!
bandje hip hè!Lachend
bandje2 zo'n knappe bink meteen hahahahhaaa!

pompMaar wat het nou was...datgene waar ie zo wild van werd op die camping? Wij hadden al de gekste gedachten hoor...dachten dat er misschien wilde zwijnen rondliepen...of slangen rondkropen...of weet ik veel wat!Smile Maar eigenlijk denk ik, dat ik bij mijn fotowandelingetje door en rond het dorpje, de 'boosdoener' wel ben tegengekomen...
schapen met krulhorens
nee...zij niet...zij zaten ver weg en achter prikkeldraad! ( maar het waren wel hele mooie schapen met enorme gekrulde horens!)

Nee...ik denk 'that spooky creature' op de foto hieronder...meteen een mooie toepasselijke foto om mee af te sluiten op deze Halloweendag!

HAVE A GREAT DAY YOU ALL!!Lachend

halloweencat


42


                                      halloween_152

08:00 Gepost door mizzD | Commentaren (22)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende