28-02-09

Een grote jongen! ;-)

viag_lg

Axel valt qua grootte onder de middelgrote hondenrassen...een setter staat wel vrij hoog op de poten, waardoor ze wat groter lijken ( vooral de Ieren die ook wat slanker zijn en een spitsere snoet hebben), maar met een gemiddelde schofthoogte van 63cm voor een reu zijn het echt geen reuzen van honden!
SCH H 63
(hier was Axel nog jong en nog niet op lengte hoor! Zijn schofthoogte was hier misschien nog maar 50cm!)

Nu heeft Axel al van kleins af aan de gewoonte graag languit op zijn rug te liggen slapen..en zo lang uitgestrekt lijkt het toch heel wat hond hoor. Deze foto van op de bank plaatste ik al eens eerder... hier ligt ie dan écht plat op zijn rug en met de poten gekromd en dan neemt ie toch een aardig stuk van de 2½-zitsbank in beslag! Verrast
OP DE BANK

Nu ligt ie zo ook vaak op het voeteneind van het bed...maar dan wat meer op zijn zij...en als het eventjes kan, strekt ie dan lekker alle poten helemaal uit! Ik kon er van de week eens een fotootje van maken hahahahaa! Zijn achterpoten had ie alweer een klein beetje ingetrokken toen ik uit de andere kamer terugkwam met de camera, maar het is nog wel duidelijk...zo uitgestrekt beslaat ie dus echt de complete breedte van het tweepersoons bed! En dat meet dus 1.65m!! Verrast Yep...het is een kanjer...die kanjer van ons! hahahahhaa!

voorpootje over de rand Kreeg het niet eens helemaal in één keer erop...maar kijk, zijn voorpootje ligt echt zelfs over de rand!
lang
En achter tikt ie het hout aan! hahaha! Eng oogje...want hij was diep in slaap en doet pas net zijn derde ooglid open, de luilak hahahahaaa! (btw...ook wel goed te zien zo waarom ze die kleur blue belton noemen hè!) Knipogen

uitlaten08Die kanjerige luilak mag vandaag lekker bij de baas blijven...ik ga nu naar Dordrecht om een wandeltochtje te doen...en vorig jaar was de rust van die tocht niet toegankelijk voor honden, dus het risico van gedoe neem ik dan liever niet. Bovendien is de baas morgen de hele dag naar de Motorbeurs in Utrecht, dus die wilde vandaag lekker met de hond op stap. Prima geregeld toch!

HELE FIJNE ZATERDAG EN MAAK ER EEN MOOI WEEKEND VAN!! Lachen

koud boven(ter vergelijking...de schofthoogte van een Deense dog is minimaal 80cm en voor een chihuahua gemiddeld 20cm! )

08:30 Gepost door mizzD | Commentaren (10)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende