30-04-09

30 april...Koninginnedag!

oranje tulp

Jaaaa...even een tussendoortje hè...Koninginnedag in Nederland vandaag, zoiets echt Hollands kan op dit blog toch niet aan voorbij gegaan worden! hahaha! De dag van de vrijmarkten, de kinderspelen, de straatartiesten, de sporttoernooien en de lampionnenoptochten 'savonds. En misschien zelfs hier en daar nog een ouderwetse versierde fietsenoptocht hahahaha tóch nog iets met wielen! Iedereen die van rommelmarkten houdt: rep je naar Holland...ieder zichzelf respecterend gát heeft een Oranjevereniging die zoiets vandaag organiseert! Tong uitsteken

Voor mezelf is het allang geleden dat ik in het land was op Koninginnedag, maar dan pakte ik altijd wel even zo'n rommelmarktje mee hoor...is gewoon gezellig hè, vooral als het weer ook een beetje meezit! Weet niet hoe dat vandaag gaat zijn...maakte dit postje al een weekje geleden hè! Ik duim voor een lekker zonnetje in ieder geval!

Vond nog een feestelijk en schattig fotootje van m'n zussie heaven...van een Koninginnedag toen Juliana nog koningin was hoor...denk dat dit in 1966 is!

heaven kon. dag aaach...feestelijk mutsie hè! hahahaha! Tong uitsteken Jaaa..het was met Koninginnedag altijd feest bij ons, we kregen allerlei feestartikelen om mee te spelen en gooiden met de afgevallen bloesems van de Japanse kers als confetti hahahaha! En we keken later altijd naar het defilée bij paleis Soestdijk op tv hahaha! Mooie tijd! Lachen

balloon Ik wilde verder nog eventjes mijn oudste neef feliciteren met zijn 31e verjaardag!! Jaja..die heeft al zijn hele leven een vrije dag op zijn verjaardag! haha! Er zijn wat bijzondere verjaardagsdata in onze familie: 14 februari, 1 april, 30 april dus en 31 december op de koop toe! hahaha!

Maarre beste neef...

1008-013-68-1068

 Maak er een te gek toffe dag van hè!!

GROETJESSSSS!!!

wa6

08:00 Gepost door mizzD | Commentaren (15)

Commentaren

Jammer dat het ons vandaag niet lukt om naar NL te gaan, anders waren er wel eens gaan kijken hoe jullie dit vieren. Op nog geen half uurtje staan we daar immers. Alhoewel we nu wel héél nieuwschierig geworden zijn naar een feestende miniMizz zene :-)))

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-04-09

aha die mizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ik moest even met mijn ogen knipperen, maar ja dat is ons mizzje se,
met feestmutske. Echt vertederend is het wel.
Koniginnedag ken ik slechts van TV maar ooit zou ik het best wel eens willen zien. Al zal het hele gebeuren wel sterk veranderd zijn door de jaren heen.
Neef wens ik een dikke proficiat hoor, en nog veel jaren.
Waar je nu ook bent een vrolijke feestdag he!
Dit kon je zeker niet laten liggen op je blog.
Liefs en zonnekes

Gepost door: Kay | 30-04-09

veel plezier met het vieren vandaag.

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 30-04-09

We hebben veel gemeen, maar dit alvast niét. Vaderlandsliefde is veel Belgen vreemd. Mij eigenlijk ook. In de tijd dat ik nog aktief voetbalde kon ik tijdens een Belgie-Nederland gemakkelijk voor de Nederlanders supporteren. Wat een mooi voetbal brachten jullie in de jaren 70 en 80. Nu is het ook wel wat minder hé. Op Koninginnedag, op Quatorze Juillet, of op andere feestdagen in onze buurlanden merk je toch: met Belgie is iets fundamenteel fout.

Gepost door: Geert | 30-04-09

mizzD goede morgen jaja...ik zag de massahysterie op de Nederlandse T.V. ! Neen...zo zot krijgen ze ons hier niet ! Groeeeeeeeeeeeeeeeettttttttjjjjeeeeeeeees:-))pepino

Gepost door: pepino | 30-04-09

hoi,
ik hoop dat het ongeluk niet in jouw buurt gebeurde! We horen hier op de radio heel ontstellend nieuws over koninginnedag... ik hoop dat de schade heel beperkt blijft voor de mensen die de wagen omver reed!!!
ps: laat ons snel weten of jij ok bent!!!

Gepost door: zaza | 30-04-09

MizzD, Er zijn in Apeldoorn helaas vreselijke dingen gebeurd. Het werd een erg dramatische koninginnedag. Misschien hebben jullie het daar in Frankrijk ook vernomen. Het is momenteel overal in het nieuws.
Tja, wat doe je tegen een gek die op een mooie feestdag zo'n vreselijke dingen doet ? Zoiets kan niemand voorzien of voorkomen.
Groetjes !

Gepost door: Piet | 30-04-09

Lees eens mijn postje over koninginnedag ... 'k vind het zo erg, zo heel erg!

Gepost door: Leen | 30-04-09

oei jullie dagje is wel verpest door dat zwaar ongeval ..;dat is erg spijtig dat dit nu net moest gebeuren

Gepost door: mieke | 30-04-09

Wat vandaag een feest moest zijn is een drama geworden...

Gepost door: Emmy | 30-04-09

AFSCHUWELIJK WAT ER VANDAAG GEBEURDE !! Voor zoiets kend men tekst nog uitleg!!!
Ik hoop dat jij 't daar goed hebt in Frankrijk, maar je zal allicht wel op een of andere manier dit droeve nieuws hebben gehoord, en je zal dan ook wel niet in de stemming verkeren die je normaal gezien op een zonnige vakantiedag moet hebben!!!
Veel groetjes

Gepost door: yvette&Tuurke | 30-04-09

Jammer genoeg... Is dat feest op een wrede manier verstoord! Wat is er toch gaande in de wereld? Je vraagt het je toch af hoor!!

Gepost door: lena | 30-04-09

Mizzy, Dit wordt een koninginnedag die nooit zal vergeten worden.Een dramatische dag die niet te voorspellen was.

Gepost door: magda | 30-04-09

Vreselijk wat er gebeurd is op Koninginnedag dit jaar, da's waar ... Woorden heb je niet voor zoiets. :(

Gepost door: Glenn | 30-04-09

Vraagje Hey Mizzke wij vragen ons af of jij nog op vakantie bent ne of alles wel goed is met jou. Sinds gisteren denken we héél veel aan jou en we hopen zo hard dat jij gisteren niet in Apeldoorn zat. In stilte hopen we dat je nog van een vakantie kan genieten. Alhoewel we dan hopen dat er ons dit iemand komt vertellen want we maken ons echt wel zorgen om je.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-05-09

De commentaren zijn gesloten.