30-04-09

30 april...Koninginnedag!

oranje tulp

Jaaaa...even een tussendoortje hè...Koninginnedag in Nederland vandaag, zoiets echt Hollands kan op dit blog toch niet aan voorbij gegaan worden! hahaha! De dag van de vrijmarkten, de kinderspelen, de straatartiesten, de sporttoernooien en de lampionnenoptochten 'savonds. En misschien zelfs hier en daar nog een ouderwetse versierde fietsenoptocht hahahaha tóch nog iets met wielen! Iedereen die van rommelmarkten houdt: rep je naar Holland...ieder zichzelf respecterend gát heeft een Oranjevereniging die zoiets vandaag organiseert! Tong uitsteken

Voor mezelf is het allang geleden dat ik in het land was op Koninginnedag, maar dan pakte ik altijd wel even zo'n rommelmarktje mee hoor...is gewoon gezellig hè, vooral als het weer ook een beetje meezit! Weet niet hoe dat vandaag gaat zijn...maakte dit postje al een weekje geleden hè! Ik duim voor een lekker zonnetje in ieder geval!

Vond nog een feestelijk en schattig fotootje van m'n zussie heaven...van een Koninginnedag toen Juliana nog koningin was hoor...denk dat dit in 1966 is!

heaven kon. dag aaach...feestelijk mutsie hè! hahahaha! Tong uitsteken Jaaa..het was met Koninginnedag altijd feest bij ons, we kregen allerlei feestartikelen om mee te spelen en gooiden met de afgevallen bloesems van de Japanse kers als confetti hahahaha! En we keken later altijd naar het defilée bij paleis Soestdijk op tv hahaha! Mooie tijd! Lachen

balloon Ik wilde verder nog eventjes mijn oudste neef feliciteren met zijn 31e verjaardag!! Jaja..die heeft al zijn hele leven een vrije dag op zijn verjaardag! haha! Er zijn wat bijzondere verjaardagsdata in onze familie: 14 februari, 1 april, 30 april dus en 31 december op de koop toe! hahaha!

Maarre beste neef...

1008-013-68-1068

 Maak er een te gek toffe dag van hè!!

GROETJESSSSS!!!

wa6

08:00 Gepost door mizzD | Commentaren (15)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende