30-05-09

HUHHH???? Niet te geloven!!

Happy-3rd-Birthday-Spirit21-712234

3meisje JIPPIE DE PIPPIE!!! 3aapje

JA JA...HET IS ECHT WAAR...HET HOLLANDSE NIEUWE-BLOGJE BESTAAT VANDAAG 3 JAAR! balloon

Tjonge...en dan te bedenken, dat ik tegen de fokster van Axel, ANN, toen ik daar op visite was en zij me zei dat bloggen misschien wel wat voor mij was, zei: 'pfff voor mij? wat zou ik moeten schrijven? ik beleef niks! ik zou zó uitgeschreven zijn...!!!' Tong uitsteken hahahahahaaaa! En nu is het alweer precies 3 jaar geleden dat ik écht de stoute schoenen aantrok en schuchter van start ging...de tijd vliegt echt supersnel!

Heb in die tijd hartstikke leuke dingen meegemaakt...maar ook hele vervelende...en hele trieste. Er zijn blogjes verdwenen en weer bijgekomen...en er zijn bloggers heengegaan helaas, maar er zijn bij bloggers gelukkig ook weer kleintjes geboren...zoals het leven gaat. Want dat de blogwereld iets geheel anders is dan real life, dat wil er bij mij nog steeds niet in! Er zitten toch mensen van vlees en bloed achter al die toetsenbordjes...mensen die het goed met je menen, maar helaas soms ook mensen die het liefst een loopje met je willen nemen. Wat mij betreft hebben die eerste nog steeds ruim de overhand...en daarom blijf ik ook bloggen! Ik kan al die aardige mensen niet meer missen...of ik ze nu echt 'ken' of niet, dat maakt me niet uit. Ik vind het gewoon gezellig hier...nog steeds! Hoewel het de laatste tijd enorm stil is ( wat aan één kant ook weer gunstig is...de blogrondjes kosten me láng zoveel tijd niet meer hahahahaaa!)...ronduit saai soms zelfs en ik eventjes overwogen heb om dan ook maar te stoppen. Maar wat zou ik daarmee opschieten hè? Ik schrijf graag m'n postjes...ik wil nog wel wat kwijt zo nu en dan en ik denk dat er nog steeds mensen zijn die het allemaal graag komen lezen...daar duidt dat fenomenale getal op mijn teller ook op. Dus ga ik gewoon door. Natuurlijk wil ik iedereen die hier al die tijd, of nog niet zo lang of pas sinds kort, alle zin en onzin die ik hier schrijf komt lezen, van harte bedanken. Dat jullie de moeite nemen dat te doen vind ik al super...en als er zelfs nog extra moeite gedaan wordt voor een reaktie, of ie nou kort, lang of alleen maar een groetje is, ik vind het gewoon hartstikke leuk allemaal! 2ff84915a3af160dbd7a6e1d01770fe3

Pink_Swirl_Thank_You
Een speciale dankjewel voor SUNNY KAY die me gisteren compleet verraste met een prachtig felicitatie-postje! Ik was er verlegen van! Merci hè meid!!2ff84915a3af160dbd7a6e1d01770fe3

ThankYouLarge

En natuuuurlijk geef ik vandaag hier voor iedereen een feessie!!! Lachen

Met champagne...208092380_2060db922e CHEERS!!!

en uiteraard mag dit niet ontbreken...
haringschotel mjammm!!! tast toe!!

En deze uiteraard ook niet!
HappyBirthdayChippendalesJaaa...dank je boyzzzz! Stoer

chippendalesbostonroxy_1 Zij zullen de dames vandaag wel bedienen hebben ze beloofd! Mjammm...tast toe!! Tong uitsteken hihihihiii!

En natuurlijk heb ik voor de heren ook een lekker ding...


rosie-donaghey hihihi...nou, dat is toch een hele lieve lijkt me!! Tong uitsteken hahahaha! Maar ja...ik weet niet of ze al het werk nog wel aankan alleen...dus vooruit, ik heb nóg een paar dames ingehuurd...ze bleken heel handig te zijn..!
Oktoberfest-Waitress folks-fest-waitress 42-15201894 Nou heren...niet vechten...er is genoeg zo te zien hè!! hahaha! Tast toe!! Tong uitsteken

Nou...dat wordt me het feessie wel denk ik...helaas helaas, ik ben er zelf niet!! Ik ben er weer es even lekker tussenuit hè! Het schijnt supermooi weer te worden, dus dat wordt een kampeerfeessie dan hè! Lachen

Ik zou zeggen: leef jullie uit hier, maar hou het netjes! Doe geen dingen die ik ook niet zou doen!! Tong uitstekenEn als de laatste die weggaat het licht eventjes uit wil doen..? Knipogen Thanx!

SEE YOU ALL SOON!!! Lachen

us
Ook mede namens mijn co-writer uiteraard allemaal heel erg bedankt voor jullie trouwe bezoekjes aan dit blog...al drie jaar lang!

*Alle foto's in dit postje zijn van internet geplukt en dus niet van eigen hand, behalve uiteraard de slotfoto!

birthdaynosePSSSSST!!!!! er is nog meer feest in blogland vandaag kwam ik gisteren achter...LAIKA van dat leuke SHITZUHUISJEblogje is jarig vandaag...zij wordt er al 4!! Dat is precies een jaartje ouder dan mijn blogje hè!

Van harte gefeliciflapstaart hoor meissie!! *aai*aai*aai* ! En jouw vrouwtje en baasje en je maatje Chesko zullen er wel een formidastisch dagje van maken voor jou!

WOEFJESSSS!!!
kaart laika

06:07 Gepost door mizzD | Commentaren (20)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende