31-01-10

Laatste dag van de maand..

flo met sneeuwballenJa ja...de laatste dag alweer van deze eerste maand van 2010..het laatste weekend ook en die gaf nog maar weer eens..sneeuw! Ik moet dit postje van te voren maken, want als het goed is, ben ik deze ochtend op weg naar Rhoon voor de RhoonseGriendentocht, maar als de voorspellingen kloppen, zal de buitenboel vanochtend wellicht ook weer met een mooi wit laagje verse sneeuw bedekt zijn...net als toen we gisterenochtend uit het slaapkamerraam keken..
alweer sneeuw01
..niet zo heel veel maar meer dan ik nog verwacht had!
alweer sneeuw02

alweer sneeuw02a..alsof er een flinke zak meel over uitgestort was...zo zag het tuintje eruit hè! hahahaha! Maar het zonnetje scheen en dan is het toch wel een heel mooi gezicht!
alweer sneeuw03 Pad naar de voordeur nog maagdelijk wit...totdat...
alweer sneeuw04..juist ja...de baas Axel uit ging laten hahahaha! Dan heb ik de rest van de sneeuw maar netjes weggeveegd...vóór dat spul weer zo lastig aan zou vriezen hè. Het ging in de loop van de dag in dat lekkere zonnetje echter al behoorlijk dooien ook, dus het laagje smolt van lieverlee toch wel verder weg. Maar wat het nu vannacht gedaan heeft, dat weet ik op dit moment van posten nog niet...wie weet ligt de boel wel weer helemaal wit! En hoe de wandeling dan zal verlopen..?? Jullie zullen het hier wel  weer lezen hè! haha!

op flesMaar ik mocht vandaag natuurlijk niet vergeten om een bloggende jarige in het zonnetje te zetten! Gelijk jarig met onze koningin Beatrix, maar die is al wel wat ouder hoor...onze jarige is daarbij vergeleken nog lekker piep...maar bereikt wel al een hele bijzondere leeftijd..
65 WOW!! echt wel heel speciaal hè...tijd om korting te gaan krijgen in openbaar vervoer, in musea, in pretparken, in het zwembad en bij de bibliotheek, de theaters...(denk ik denk ik...ik weet het niet zeker en ook niet of dat overal hetzelfde is, maar ik zie toch heel vaak wel lagere prijzen voor 65+ers bij entrees staan!! haha!) kortom tijd om er tegen aan te gaan zonder een al te grote aanslag op je portemonnee! hahahahaha! (dat spreekt mij als Hollandse wel aan natuurlijk hè...jammer dat hiér de AOW-leeftijd juist omhoog getrokken is naar 67 jaar..!) En als je nog lekker vief bent...en dat ís onze jarige, dan ga je het er nu op deze leeftijd, wanneer niks meer moét, echt goed van nemen!

happy65LIEVE EMMY,  MIJN ALLERHARTELIJKSTE GELUKWENSEN MET JE 65E VERJAARDAG! *SMAK*SMAK*SMAK* MAAK ER MET ALLEN DIE JE DIERBAAR ZIJN EEN HEEL SPECIALE EN VOORAL TOFFE EN ZORGELOZE DAG VAN!!

In 1945 geboren worden...met het eind van de Tweede Wereldoorlog in zicht, maar nog lang niet bereikt...op één van de koudste 31 januaridagen van de vorige eeuw in België, met een temperatuur van -18,3'C in Spa gemeten, waar een laag sneeuw lag van 49cm!!!...dat is ook al speciaal!
En er werden in die maand wereldwijd nog wat bekende mensen geboren ook: in België, precies 30 dagen voor jou, de beroemde autocoureur Jacky Ickx jan2..hmm knappe vent hè!
In Schotland op de 9e januari zanger Rod Stewart jan1..iets minder knap vind ik wel, maar een aparte kop en een gave stem!
Op de 29e werd acteur Tom Selleck geboren...mjammm jan3..nog steeds een lekker ding hahahaha!
En ook schrijver en tekstdichter Lennaert Nijgh...jan4..nee niet zo'n hele knapperd ,maar bijzonder knappe songteksten schreef ie wel..waaronder het wondermooie 'Verdronken vlinder' wat iedereen wel kent. Boudewijn de Groot zong heel veel nummers van Nijgh!

Je bevindt je in goed gezelschap dus (hoewel Nijgh niet meer onder ons is) als boreling van januari 1945! Ik ga je een mooie kleurrijke taart geven nog...
65thBirthdayCake ..en uiteraard...een sexy kaart! haha! Enjoyyyy!!!!
65th emmy emmy  ..buttoms up!...dat zal wel lukken hè! hahahaha!

FIJNE DAG ALLEMAAL!!!

alweer sneeuw05

08:30 Gepost door mizzD | Commentaren (18)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende