31-07-10

Caramba! :-)

zomercarnaval.jpgVandaag is het beroemde Zomercarnaval in de stad..het zal als elk jaar weer een happening worden. Maar aan één ding vrees ik dat het zal ontbreken...een lekker zonnetje! tr_rotterdam_summercarnival_560x350_VUK_tcm506-138393.jpgMeestal hadden ze enorme mazzel met dat feest...hoe slecht het weer er de hele week ervoor ook was, op de geplande zaterdag scheen altijd de zon! Niet altijd uitbundig, maar toch. Maar WeerOnline geeft voor vandaag nu toch echt niet al te best weer op hoor! Misschien dat het 's ochtends nog een klein beetje mee zal vallen, maar wanneer de stoet zich in beweging zal zetten onder de opzwepende klanken van menig salsaband, zullen de eerste druppels gaan vallen en gaan de schaarsgeklede dames het koud krijgen! Zomercarnaval_2002_dansgroep.jpg
Ze zullen zich groot houden denk ik...maar hopelijk zullen alle veren in de kostuums hun mooie uiterlijk kunnen bewaren...niks zo erg als al dat werk van weken te zien verfomfaaien tot een armetierig geheel hè...echt wel zonde!
ortel-zomercarnaval-rotterdam-evenement-rot-1(p_event,4969)(c_0).jpgMij zul je er trouwens niet vinden hoor, ik schreef dat al wel vaker dat ik sowieso niet van dat opgeklopte gedoe en de enorme bierconsumptie van welk carnaval dan ook hou en met het postje van gisteren nog vers in het geheugen zullen jullie wel snappen dat mizzD niet in dat talrijke publiek gaat staan meeswingen hahahahaa! (de fotootjes hierbij zijn dan ook niet van eigen hand maar van internet geplukt!) Maar voor wie ervan houdt is het elk jaar een formidabel evenement!

turtle balloons.jpgNee...ik doe het rustiger aan en ga vanmiddag/vanavond lekker naar een verjaardagsfeest...een dubbele! Mijn jongste broer is namelijk jarig, hij wordt 38! En zijn vriendin is dinsdag a.s. jarig en samen vieren ze het dus vandaag! De schildpadjes in de afbeeldingen hier zijn speciaal voor broertje, want die spaart ze hahahaha maar de wensen zijn voor beiden hoor!

schildpad met pakje.jpg
Beste broer en lief schoonzusje,  van harte gefeliciteerd *smak*smak*smak ! Deze virtuele zoenen kom ik straks in het echie wel even brengen en we gaan er vandaag een leuk feessie van maken hè! Tot zo!
turtlecard.jpg

En voor morgen staat er een wandeling gepland.. geen NS-tocht, die hou ik nog tegoed, maar tóch eentje in België, alleen dan eentje die voor mij niet zolang rijden was als helemaal naar Knokke-Heist. Wel zónder leuk ontvangstcommitée dan, maar een mens kan ook niet alles hebben hè! hahahaha!
Ik zet i.v.m.  mijn afwezigheid morgen wel een postje voor zondag onder de planknop...hopelijk werkt dat ding eindelijk eens goed dan!

GROETJESSS!!!

we04.JPG

(broer in de winterefteling.. uiteraard bij een grote schildpad haha)

11:15 Gepost door mizzD | Commentaren (25)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende