31-12-10

De laatste dag van het jaar!

tekening_kraam.jpgOudjaarsdag... dat betekent hier in Nederland sinds tijden al dat er aangevallen mag gaan worden op de oliebollen en de appelflappen hahahaha! Maar in mijn familie betekent het sinds 7 jaar óók...de verjaardag van ons eigen oliebolletje! En die gaan we natuurlijk vieren met z'n allen!

olav3.jpgHoe dat mannetje het precies zo uit kon kienen om op zo'n speciale dag geboren te worden, weten we nog steeds niet hoor...ik geloof dat zussie ardnas al vóór de kerst uitgerekend grote bol.jpgwas hahahahaa! Maar hij heeft het wél voor elkaar:  altijd laat opblijven op z'n verjaardag en altijd vuurwerk! hahahahaa! En dat kleine ventje is ie natuurlijk alláng niet meer...toen we een maandje geleden met z'n allen in Dordrecht liepen te zoeken naar die kopjes voor die speurtocht, kwamen we langs een kinderboekenwinkeltje en kijk eens aan...daar was een meetlat bij en jaaa...het wordt al een hele flinke oliebol dus! hahahaha!

sheep-chair-btm.jpgDe uitslag van die fotospeurtocht in Dordrecht wordt trouwens vanmiddag óók bekend gemaakt op de verjaardag...m'n neef die het organiseerde zal dan vertellen wie er met het Zilveren Schaap in zijn/haar bezit het nieuwe jaar in zal mogen gaan...ben hartstikke benieuwd hoor! Maar zoals ik eerder al schreef...zo een paar keer gezellig door m'n geboortestad kuieren op zoek naar waar die foto's allemaal gemaakt zijn...dat is al prijs op zich. Een beetje de Olympische gedachte hè...meedoen is belangrijker dan winnen...vind ik toch!verborgendordt 311010 042.JPG

7th-birthday-badge-large.jpgtaart oliebol.jpgMaar nu eerst..m'n felicitaties! Van harte gefeliciflapstaart big boy! *smak*smak*smak* Speciaal voor jouw speciale verjaardag een mooie vuurwerktaart!

3.gifEn een mooie pasteltekening met jou erop...en je kunt meteen zien dat die foto alweer van een paar weken geleden is, want je mist alwéér een voortandje hè hahahaha! We hebben niet alleen een jaarwisseling vandaag...je hebt zélf ook een wisseling dit jaar...die van je tanden hahaha!ol.jpg

En dan plaats ik als laatste foto nog een mooie van de jarige als verrekijkerman tijdens de speurtocht...bij het beroemde beeld van raadspensionaris Johan de Witt met zijn broer Cornelis ernaast staand...tenminste...dát zeggen ze dat Johan zit en Cornelis staat...en anderen zeggen dan weer dat ze soms 'snachts weleens wisselen als Cornelis moe wordt...en dat is dan ook weer wisselen hahahahaha het is er de dag voor hè!

Vanavond vier ik gezellig Oudjaarsavond in gezelschap van een groot deel van m'n familie bij zussie heaven...mét de jaarlijkse sjoelcompetitie hahaaha ( die ik nog nooooooit gewonnen heb, kan er niks van hahaha!)..ik zal dus weinig thuis zijn vandaag...tot laat...volgend jaar pas weer haha! rotje2.gifIk wil alle bloggers nu dan ook alvast een supergezellige jaarwisseling toewensen...eet niet teveel en drink niet te weinig haha maar vooral...pas op met dat gevaarlijke vuurwerk!! Want zonder vingers is het lastig typen en zonder ogen is het lastig lezen...en ik hoop jullie toch allemaal hier weer te kunnen begroeten in 2011!

GROETJESSS!!!

jaarwisseling.jpg

09:30 Gepost door mizzD | Commentaren (11)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende