28-02-11

Even wat laten weten..

duim7.gifHet gaat al een stuk beter met mij hoor lieve blogvrienden! Vandaag toevallig een dipje in de vorm van weer iets meer pijn, maar toevallig belde men net vanmorgen van het ziekenhuis om te vragen hoe het gaat en werd mij verzekerd dat zo'n dipje héél normaal is. Ik mocht nog wat paracetemol bij de pijnstillers slikken die ik al neem...weet niet of dat echt nodig is, maar het is een geruststellende gedachte nog wat achter de hand te hebben mocht het nodig zíjn.

Misschien was de slappe lach die ik zaterdag had, toen ik op tv een voorstelling van Youp van 't Hek zag, niet zo goed..een cabaretier die ik niet altijd even leuk vind, maar er zaten dit keer wel bijzonder grappige stukjes in..ik heb zo af en toe m'n buik vastgehouden omdat ik bang was dat de hechtinkjes eruit zouden barsten van het lachen hahahaa!
Of misschien had ik gisteren wel weer wat teveel gedaan al...vriendlief wilde graag naar de motorbeurs die afgelopen weekend was en ik vond het wel kunnen dat ie ging gisterenochtend...en dat gaf ook geen problemen. Je doet alleen dan wel meteen weer van alles zelf hè, ook de dingen die je beter nog even  niét zou moeten doen...en dat was nog wel het minste van m'n inspanningen gisteren..! M'n oudste zus en haar vriend vierden hun verjaardagen gezamenlijk en na zoveel dagen binnen zitten verheugde ik me er enorm op om daar toch ook eventjes naar toe te gaan, een paar uurtjes vroeg in de avond. Het leek me niet zoveel verschil te maken om hiér een kopje thee voor m'n neus gezet te krijgen of dáár. Maar toen belde zussie ardnas 'smiddags toen die daar gearriveerd was, om me te waarschuwen...de lift bleek defect! En m'n oudste zus...die woont dus op een 5e verdieping! Oeiii...dat waren 10 trappen! Ik ging natuurlijk tóch ( hoewel ik wél even getwijfeld heb hoor hahaha!)..ik had er zó'n zin in! Heb het heel rustig aan gedaan...ik hijgde niet eens toen ik boven was, dus dat viel dan toch mee hè! Maar heel erg goed zal het niet geweest zijn natuurlijk. Aaaach...ik hou me vandaag héél rustig hoor..kom pas net uit m'n bed! hahahaa! En straks ga ik weer lekker plat op de bank hehe..wilde alleen eventjes van me laten horen hier..en jullie bedanken met een zelfgemaakte tulpenkaart voor alle lieve wensen steeds..hier in de reakties en in de mailbox...het doet echt enorm goed!

TOT GAUW WEER !!!

hb tulpen keukenhof.jpg

12:31 Gepost door mizzD | Commentaren (25)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende