30-04-11

Oranje tussendoortje..

koninginnedag.jpgVandaag is het Koninginnedag in Nederland hè...wordt er gevierd dat koningin Beatrix jarig is, hoewel ze dat dus vandaag helemaal niet is, want zij verjaart gelijk met EMMY...de 31e januari dus! De 30e april, dat was de verjaardag van Beatrix' moeder, koningin Juliana...en dat hebben ze maar zo gehouden...meer kans op mooi weer op Koninginnedag dan dan eind januari hehe!
Dit jaar gaat de koningin op bezoek in het Limburgse Weert en Thorn...het zo bekende witte dorp, dat wel helemaal oranje gekleurd zal zijn ondertussen hehe!

koninginnedag.jpgBeatrix is van 1938...maar dus niet van 30 april...maar mijn oudste neef, die van 1978 dus 40 jaar later is, die is wél op Koninginnedag geboren en viert dus precies vandaag zijn 33e verjaardag! Ik ben al jaren niet meer op zijn verjaardag thuis geweest en gelukkig viért ie het ook bijna nooit op die dag zelf (dan is er veel leuks al te doen hè in Nederland) dus kan ik toch nog weleens meevieren, maar ik probeer in ieder geval wél altijd hem hiér even te feliciteren sinds ik blog, dus BESTE NEEF...VAN HARTE JOCHIE!!! XXX

birthday33rd.gif

09:59 Gepost door mizzD | Commentaren (6)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende