31-12-11

Oliebollendag!

Picture1.gifGeen tijd..geen tijd!! Voel me net het witte konijn uit Alice in Wonderland! haha! De laatste dag van het jaar vandaag..en traditiegetrouw ben ik dan druk met kippenpastei te maken..voor vanavond op het oudejaarsbuffet hehe! In tegenstelling tot de kerst tijdens welke vriendlief en ik graag, samen met Axel, op onszelf zijn en heerlijk relaxt die dagen doorbrengen, vind ik Oudjaarsavond echt een familiefeestje..het liefst in een zo groot mogelijke groep familie breng ik die door en de laatste jaren zijn dat steeds dezelfden..behalve wijzelf dus een paar zussen met hun aanhang en ( een soms wisselende samenstelling van) kinderen en kleinkinderen..leuk! De sjoelcompetitie die wordt gehouden is altijd spannend haha ( maar niet door mij hoor..ik kan er niks van!) en op tafel zet iedereen dus wat lekkere dingetjes..de chickenpie van mij mag daar niet bij ontbreken! haha! Maar dan zal ik die eerst nog wel even moeten maken nietwaar..en dat ga ik zodadelijk, als ik de pc heb afgesloten, meteen doen!

PL-OBN102.jpgWant voor veel bloggen zal er verder ook echt geen tijd zijn...we hebben namelijk ook nog een verjaardag te vieren hè..die van dat kleine ondeugende neefje van mij, die ik altijd het oliebolletje noem..juist ja..omdát ie op 31 december geboren is..alweer 8 jaar geleden! Dus eigenlijk is ie niet zo klein meer..maar ondeugend kan ie nog wel zijn hoor! Een grapje maken door mij kan ie vaak niet zo goed tegen..dat vindt ie 'irritant'..en dús zei ik dan maar dat ik dat mág zijn...omdat ik zijn 'irri-tante' ben..!! hahahahahaa! dat vond ie dan weer wél leuk! Tong uitsteken cake-candles1.jpgMaar dat ik hem hier oliebolletje noem..daar begint ie nu onderhand echt wel heel erg bezwaar tegen te maken hoor...dus zal het, mocht ik nog eens over hem willen vertellen, tóch de appelflap moeten worden..!! hahahahahaa! Ja ja..een echte irri-tante hè! Knipogen

In ieder geval..feest voor hem vandaag! 8 kaarsjes op de taart! VAN HARTE GEFELICITEERD JOCHIE!! DAT JE MAAR EEN GROTE VENT MAG WORDEN! *SMAK*SMAK*SMAK* !hbo.jpg

 

vuurwerkmooi.gifEn daarna dus meteen door naar m'n nicht waar de rest van de dag doorgebracht zal gaan worden..met na het sjoelen ongetwijfeld het aftellen tot 12 uur en daarna het glas happynewyear.gifheffen op het nieuwe jaar, dat met het afsteken van het vuurwerk goed ingeluid zal worden. Maar aangezien ik als de dood ben voor vuurwerk, bekijk ík dat wel veilig van achter het glas hahahahaa!

133_c397f25e167d843587c1eefaf02e357b.gifLIEVE MENSEN,  MAAK ER EEN HELE MOOIE JAARWISSELING VAN!  KIJK UIT MET HET VUURWERK ( HET TYPT BIJZONDER ROTTIG ZONDER OGEN EN VINGERS!!!) EN GA DE WEG NIET MEER OP ALS JE EEN GLAASJE BUBBELS TEVEEL OP HEBT HÈ! DENK OM JE EIGEN MAAR VOORAL OOK OM EEN ÁNDER Z'N VEILIGHEID..ZODAT WE ALLEMAAL HET NIEUWE JAAR OP EEN GOEDE MANIER IN KUNNEN GAAN!

GROETJESSSSSSSS!!!!!!!

fontein.jpg

 

10:33 Gepost door mizzD | Commentaren (10)

Commentaren

Gelukkige verjaardag aan het O … tje. Ach ja, die momenten dat ze de leuke dingen van vroeger niet meer zo leuk vinden komen er aan. En iedereen heeft een eigen naam natuurlijk maar zo oliebolletje genoemd worden door je tante (al is het dan een irri-tante) dat is pas echt uniek. Op zo een titel zou ik fier zijn.

;-)

Maak er een fijn eindejaar van en ook voorzichtig, want zelfs als je zelf niet te veel bubbels op hebt zijn er altijd nog de anderen!

Gepost door: ms | 31-12-11

een gelukkige verjaardag oliebolletje,maak er maar een reuze fijn feest van met heel de familie.

Lieve vrienden,

Ik dank jullie voor de steunende en lieve berichtjes die jullie hier
het afgelopen jaar schreven,ze deden me echt heel veel deugd en hoop dat we elkaar terug zien in 2012!
Dikke knuffel dolfijntje


Het oude jaar doet zijn oogjes toe.
Kijk,ik toon je hoe.
Maar ik doe ze gauw weer open,
want het nieuwe jaar komt aangelopen!
Wat brengt het mee?
Heb jij soms een idee? Nee?
Geniet dan maar van alle dagen
vrolijk zijn en niet te klagen!
Ik hoef geen duur geschenk.
Kan je raden waar ik aan denk?
NEE,nee,geen oude frank of nieuwe cent
maar heel gewoon dat jij er voor mij bent!
Veel liefs en een gelukkig Nieuwjaar.

Gepost door: dolfijntje | 31-12-11

@ ms..
Voorlopig blijft ie voor mij nog wel een oliebolletje hoor hehe..ze kunnen wel zovéél irritant vinden..met 8 heb je nog niks te vertellen! hahahahahahahaaa!

Ben vanavond de bob en ja..ik hou er altijd rekening mee dat er zijn met minder scrupules wat betreft drink&drive..dus ik kijk echt wel uit hoor!
Fijne jaar wisseling hè!

@ dolfijntje..jij ook!

Gepost door: mizzD herself | 31-12-11

mijn allerliefste wensjes voor het nieuwe jaar

Gepost door: merel | 31-12-11

Ik kom je nog even een mooi jaareinde toewensen en veel plezier in de schoot van je familie en een spetterend jaar 2012 !
Nog een felicitatie voor het "oliebolletje" !!!

Gepost door: magda | 31-12-11

Maak er een spetterende jaarwisseling van en een dikke proficiat voor je jarig neefje. Van hetzelfde jaar als m'n kleinzoon, hij werd 8 in maart.
Veel plezier!

Gepost door: Chris | 31-12-11

van harte gefeliciteerd aan oliebolletje
en niet teveel oliebollen eten anders zit je gans nieuwjaardag op de wc :-)

Gepost door: fotorantje | 31-12-11

Ik bracht oudejaarsavond ook met familie door.
Wens jullie een goede 2012.

Gepost door: Pieterbie | 01-01-12

Nog hele late verjaardagswensen voor dat leuke achtjarige neefje van jou met drie dikke kussen erbij! XXX

Gepost door: lena | 01-01-12

@ fotorantje..
Axel heeft prijs..maar die kan het helaas niet op een wc..dus dat is al de hele dag naar buiten met dat arme beest!

@ lena..
De zoenen zijn allemaal doorgegeven hoor! :-)

Gepost door: mizzD herself | 01-01-12

De commentaren zijn gesloten.