31-12-11

Oliebollendag!

Picture1.gifGeen tijd..geen tijd!! Voel me net het witte konijn uit Alice in Wonderland! haha! De laatste dag van het jaar vandaag..en traditiegetrouw ben ik dan druk met kippenpastei te maken..voor vanavond op het oudejaarsbuffet hehe! In tegenstelling tot de kerst tijdens welke vriendlief en ik graag, samen met Axel, op onszelf zijn en heerlijk relaxt die dagen doorbrengen, vind ik Oudjaarsavond echt een familiefeestje..het liefst in een zo groot mogelijke groep familie breng ik die door en de laatste jaren zijn dat steeds dezelfden..behalve wijzelf dus een paar zussen met hun aanhang en ( een soms wisselende samenstelling van) kinderen en kleinkinderen..leuk! De sjoelcompetitie die wordt gehouden is altijd spannend haha ( maar niet door mij hoor..ik kan er niks van!) en op tafel zet iedereen dus wat lekkere dingetjes..de chickenpie van mij mag daar niet bij ontbreken! haha! Maar dan zal ik die eerst nog wel even moeten maken nietwaar..en dat ga ik zodadelijk, als ik de pc heb afgesloten, meteen doen!

PL-OBN102.jpgWant voor veel bloggen zal er verder ook echt geen tijd zijn...we hebben namelijk ook nog een verjaardag te vieren hè..die van dat kleine ondeugende neefje van mij, die ik altijd het oliebolletje noem..juist ja..omdát ie op 31 december geboren is..alweer 8 jaar geleden! Dus eigenlijk is ie niet zo klein meer..maar ondeugend kan ie nog wel zijn hoor! Een grapje maken door mij kan ie vaak niet zo goed tegen..dat vindt ie 'irritant'..en dús zei ik dan maar dat ik dat mág zijn...omdat ik zijn 'irri-tante' ben..!! hahahahahaa! dat vond ie dan weer wél leuk! Tong uitsteken cake-candles1.jpgMaar dat ik hem hier oliebolletje noem..daar begint ie nu onderhand echt wel heel erg bezwaar tegen te maken hoor...dus zal het, mocht ik nog eens over hem willen vertellen, tóch de appelflap moeten worden..!! hahahahahaa! Ja ja..een echte irri-tante hè! Knipogen

In ieder geval..feest voor hem vandaag! 8 kaarsjes op de taart! VAN HARTE GEFELICITEERD JOCHIE!! DAT JE MAAR EEN GROTE VENT MAG WORDEN! *SMAK*SMAK*SMAK* !hbo.jpg

 

vuurwerkmooi.gifEn daarna dus meteen door naar m'n nicht waar de rest van de dag doorgebracht zal gaan worden..met na het sjoelen ongetwijfeld het aftellen tot 12 uur en daarna het glas happynewyear.gifheffen op het nieuwe jaar, dat met het afsteken van het vuurwerk goed ingeluid zal worden. Maar aangezien ik als de dood ben voor vuurwerk, bekijk ík dat wel veilig van achter het glas hahahahaa!

133_c397f25e167d843587c1eefaf02e357b.gifLIEVE MENSEN,  MAAK ER EEN HELE MOOIE JAARWISSELING VAN!  KIJK UIT MET HET VUURWERK ( HET TYPT BIJZONDER ROTTIG ZONDER OGEN EN VINGERS!!!) EN GA DE WEG NIET MEER OP ALS JE EEN GLAASJE BUBBELS TEVEEL OP HEBT HÈ! DENK OM JE EIGEN MAAR VOORAL OOK OM EEN ÁNDER Z'N VEILIGHEID..ZODAT WE ALLEMAAL HET NIEUWE JAAR OP EEN GOEDE MANIER IN KUNNEN GAAN!

GROETJESSSSSSSS!!!!!!!

fontein.jpg

 

10:33 Gepost door mizzD | Commentaren (10)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende