30-05-12

Beetje raar..6 jaar!

6th-birthday-balloons-packs-of-5-in-assorted-colours-7376-p.jpgDoor alle gedoe met die rottige pc van ons en daardoor niet echt geregeld kunnen posten de laatste tijd, zou ik het bijna vergeten..30 mei 2006 begon ooit dit Hollandse Nieuwe blogje! Tjonge...alweer 6 jaar..zes jaar van het hele www mee laten lezen over mijn dagelijkse beslommeringen, over m'n hond, m'n wandeltochten en vakanties..en wat voor onzin ik allemaal nog maar meer kon verzinnen hehe. En ook 6 jaar van rondlezen op ándermans blogjes..meekijken naar wat júllie allemaal zo bezighoudt..genieten van sublieme stukjes tekst en prachtige foto's..het bloggen is wat mij betreft een hobby die blíjft..ook al zijn er steeds 6th_birthday_sticker-p217186775323903405wt1ru_315.jpgminder ándere blogjes om op mee te kunnen lezen..helaas.
Ik hou van deze manier van internetgebruik..niks vluchtig en nietszeggend, maar met hart en ziel geschreven of geschoten..pássies zowat..van mezelf en van anderen..wat is er mooier dan dat je iedereen daarvan kan laten meegenieten? Bloggen is daarom wat mij betreft een stuk socialer dan welke 'social networksite' dan ook.

Ik blijf nog even hoor ( als de pc het toelaat dan hehe)..dit wordt m'n zevende jaar en 7 is het geluksgetal nietwaar? Die moet ik zéker nog zien vol te maken. En wat de toekomst brengen zal..ach wie weet?

haring_schotel2.jpgIk ben in ieder geval dankbaar voor de vele blogvrienden die ik hier mocht maken die afgelopen 6 jaar..een enkeling bleek geen blijvertje, maar een hoop wél en een paar bleken zelfs échte vrienden..en die verrijken m'n leven kan ik wel zeggen!
En als het feest is op het Hollandse Nieuwe blog, dan is er natuurlijk haring..tast toe zou ik willen zeggen! hehe!

14.gifBedankt allemaal voor jullie vele bezoekjes aan dit blog..en blijf gewoon maar komen lezen hier hè..!

GROETJESSS!!!

kob.jpg

10:42 Gepost door mizzD | Commentaren (20)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende