31-03-14

FF snel..

hs 00.jpg'k Was weg ja afgelopen weekend.. zulk mooi weer hè.. daar moet je van profiteren als het kan! Dus pakten we de boel weer in en reden naar de Ardennen.. maar éérst stopten we, net als voorgaande keren als we samen naar daar gingen, in een stad waar we nog nooit waren.. er staan hier een paar fotootjes van, maar uiteraard ga ik er daar nog wel meer van laten zien. Vraag me af of jullie aan deze twee fotootjes kunnen zien wélk stadje het is? Aan die koperen plaatjes die her en der in de stoepen zaten, waarschijnlijk niet, maar het stadhuis is misschien toch wel herkenbaar, vooral voor degenen die er ook al eens waren?hs 01.jpg

hs 02.jpgDaarna doorgereden naar ons geliefde Sy uiteraard, waar we weer een paar heerlijke wandelingen maakten. Natuurlijk ga ik ook dáár nog uitgebreid verslag van doen. Maar vandaag nog even niet, ben druk met opruimen en het inhalen van huishoudelijke taken hè.. en voor morgen stond er ook al iets anders onder de planknop. Dus voorlopig even snel alleen dit voorproefje weer, het is niet anders. Maar voor iedereen die erin geïnteresseerd is.. vanaf woensdag uitgebreide rapportage van het afgelopen weekend hehe!

55.jpgOEPS! bijna vergeten omdat m'n kalender al doorgedraaid was naar april.. maar vandaag is STEFANIE jarig! Van harte meid! *smak*smak*smak*! Moet noodgedwongen ook maar een korte felicitatie zijn dit keer, maar vergeten wil ik zulke dingen niet hè! Een heel fijne dag gewenst!

GROETJESSS!!!

hs 03.jpg

11:41 Gepost door mizzD | Commentaren (15)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende