31-12-14

Eindejaarsopruiming!

kaart2.jpgDeed het de laatste keer juist net in het nieuwe jaar, m'n eindejaarsopruiming van allerlei foto's die ik nog had liggen.. nog niet gebruikt op het blog dus. Maar kán ook nauwelijks nog.. aangezien het meest kerstfoto's zijn haha. card s.jpgMaar ook andere zaken die ik zonde vind om niet eventjes te laten zien of er even wat over te zeggen. card g.jpgZo kreeg ik ook nog leuke e-cardjes met kerst- en/of nieuwjaarswensen, zoals deze hier links boven van Sanguin (= de bloedbank) bijvoorbeeld, maar ook van lieve blogvriendinnen, card m.jpgwaarvoor nog(maals) m'n hartelijke dank! Ikzelf stuur die e-cardjes niet meer hoor.. ik zet m'n wensen voor iedereen altijd al op m'n blog hè.. en dan vind ik het allemaal zo dubbelop worden. Mensen van wie ik geen huisadres heb ( en die dus geen écht kaartje in de bus kunnen krijgen), weet dat m'n wensen op het blog voorál ook voor jullie zijn hè.. en van harte gemeend!

boom.jpgEn dit was dit jaar onze kerstboom.. een onoplettende blogbezoeker zou kunnen denken dat het dezelfde is als vorig jaar, maar néé.. het is altijd een échte boom die wij hebben, dus dat kan sowieso niet. (dít jaar was het een boom van 3 meter.. kleinere had de kennis, waar we ze altijd kopen, niet meer! Er is dan ook een flink stuk van de onder- en bovenkant afgegaan hoor.. anders hadden we een stukje uit het plafond moeten zagen en hadden we ook een boompje in de slaapkamer gehad hahahaha!) Maar ja.. ik hang er wél elk jaar dezelfde rode versierselen in ja. Daar komt ook vaak elk jaar nog wel wat nieuws bij ( en soms laat ik ook weleens wat kapot vallen hehe, zoals dit jaar, een mooie nieuwe bal en m'n kerstengeltje boven uit de boom).. maar rood is en blijft mijn favo-kerstkleur en dús straalt onze boom altijd in het rood! ( de kerstman zat in die stoel daar rechts, maar die was net effe koffie drinken hehe)
kerstboom.jpg

Ik ging de vrijdag vóór kerst nog op visite bij m'n zussie ardnas.. met de trein.. en het was die dag zulk mooi weer dat ik m'n cameraatje meenam, maar veel fotootjes nam ik uiteindelijk toch niet.. slechts deze van het stationnetje hier..
trein 1.jpgtrein 2.jpg

.. met 'the understatement of the year' op één van de treinen die er stopten..
trein 3.jpg

In de woonplaats van zussie aangekomen, wandelde ik richting haar huis en zag dan nog wat mooie struiken die ik wel een fotootje waard vond en zeg nu zelf.. is dit, als je je ogen een beetje dicht knijpt en er door de spleetjes naar kijkt, niet net vuurwerk? haha.. toepasselijk nog ook dus voor een dag als vandaag!
trein 4.jpgtrein 5.jpg

'k Was ook nog even bij het tuincentrum, waar ik vorig jaar zulke mooie kerstopstellingen gezien had, waar ik wel een heel postje mee kon vullen toen.. maar dit jaar viel het tegen. De miniatuur-kerstdorpjes waren niet alleen een stúk minder groot, er was ook geen moeite gedaan de omgeving ervan te verduisteren, zodat je de lichtjes veel mooier zag.. die vielen nu dus nauwelijks op.. ik vond het echt geen fotootje waard dit keer hoor! En er waren wel opstellingen met poppen, deze schattige met zelfs twee bewegende hondjes aan de voeten van de Kerstman in de slee bijvoorbeeld..
intratuin 2.jpg

.. maar ook hier geen aandacht voor de aankleding van de omgeving, zodat je de 'voorraad' gewoon op de achtergrond ziet staan.

Kan ik natuurlijk wel een beetje wegshoppen..
intratuin 1.jpg

.. maar het was in die winkel veel mooier geweest als zíj er wat mooiers van gemaakt hadden hè! En dan heb ik het nog maar niet over de spullen van de herfst, die meteen na de ingang bij elkaar geschoven óók nog in de winkel stonden tsss.. die arme schaapjes hehe..
intratuin 3.jpg

eerste sneeuw 23a.jpgZo.. dat was het wel zo'n beetje.. niet zoveel in de aanbieding dit keer, maar dat betekent alleen maar dat ik extra veel al liet zien hè hehe! En natúúrlijk heb ik nu nog een dikke map vól met leuke/mooie/grappige/gezellige/winterse foto's van m'n uitstapje naar de Winter Efteling afgelopen maandag! En wie dacht dat het er druk was..??..
efteling 1.jpgefteling 2.jpg

.. nee, die had helemaal gelijk hoor.. het was behóórlijk druk hehe.. al zou je dat op deze foto's niet zeggen hè! Het was dus wel écht winters en sfeervol, met zelfs een zonnetje af en toe.. láng niet zulk slecht weer als steeds voorspeld was van tevoren, dus we hadden een superdagje hoor.. de zussies met hun aanhang en ik. Met een lekker drankje en hapje zo af en toe natuurlijk.. dat hoort erbij!..
efteling 3.jpg

(en we moesten toch af en toe een beetje opwarmen ook hè!)

Maar de meeste Eftelingfoto's (en het zijn er veel!) bewaar ik maar tot het nieuwe jaar om te laten zien.. op een paar na, die ik hieronder gebruik. Deze van het landschapje rondom de langlaufbaan 't Hijgend Hert.. om WILLY van harte spoedige beterschap te wensen, nu hij is uitgegleden toen hij op wandel was en daardoor z'n pols brak..
pech.jpg

Om m'n neefje..
wie.jpg

.. ( het ex-oliebolletje, die hier, bij het huisje van Vrouw Holle, wel laat zien dat ie aspiraties heeft om nu toch 'appelflap' te gaan worden genoemd hehe) te feliciteren met zijn 11e verjaardag vandaag! Jawel.. altijd vuurwerk op z'n verjaardag, die jongen, al voor de 11e keer dus hahaha! Felicitaties van je irri-tante hè jochie! *smak*smak*smak*! 'k Zie je vanmiddag wel!
congrtaz o.jpg

En we besloten de dag in de Winter Efteling met de nieuwe watershow, het Aquanura.. en daar ga ik dit postje.. én dit blogjaar!.. ook maar mee besluiten. Ik heb werk te doen.. moet m'n beroemde chickenpie voor op het lopend buffet vanavond nog maken.. en nog zo het één en ander. Én ik moet vanmiddag dus ook nog op verjaarsvisite hè! Dus ik ga het hier bij laten.. met ook weer een welgemeende wens aan al m'n blogbezoekers die hier vandaag nog passeren..

TÓT VOLGEND JAARRR!!!

jaarwisseling.jpg

08:13 Gepost door mizzD | Commentaren (18)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende