31-05-15

Lekker allemaal meepuzzelen? :-)

animaatjes-smilies-01438.gifAh ja.. ik ben er dus eventjes niet.. en dús is het weer eens tijd voor één van m'n beroemde ( ahummm! hehe) blogpuzzels. animaatjes-smilies-02343.gifOftewel 'hoe zorg je ervoor dat je niet vergeten raakt, als je zelf even niet zo actief op de blogs bent hè' hahaha! Heb deze keer weer eens gekozen voor een fotorebus.. dat is volgens mij wel ieders favoriet hier!akelei.jpg

animaatjes-smilies-33765.gifHoe werkte dat ook alweer? Heel eenvoudig.. elke dag verschijnt er hier op het blog een foto van een bepaald onderwerp. (Om nóg duidelijker te maken dat je naar het goede onderwerp op de foto kijkt, krijgen jullie er elke dag van hetzelfde onderwerp nog een bonusfoto bij.) animaatjes-smilies-40520.gifEróp staan dan aanwijzingen, waarmee je het woord (dat onderwerp dus) kan veranderen in een ánder woord. Die andere woorden vormen dan,  allemaal achter elkaar gezet, een zin.

imagesDOZB6R2B.jpgOmdat ik nogal wat daagjes te vullen had, heb ik gekozen voor een niet te kort toepasselijk citaat van een letterkundige uit de Romeinse oudheid (jaja). En voor alle duidelijkheid:  sommige méérlettergreep-woorden heb ik in die lettergrepen opgedeeld.. dus niet elke foto is één heel woord van de zin dan hè! Maar de meeste wel hoor!

animaatjes-smilies-34188.gifHet is volgens mij allemaal weer best te doen.. er zouden wellicht moeilijkere bij kunnen zijnanimaatjes-smilies-58190.gif, maar de meeste zijn toch bijzonder duidelijk en heel gemakkelijk. Zodat iedereen de kans heeft om mee te doen hè.. en er ook nog een beetje plezier in te hebben.bloemen.jpg

Als je mee wilt doen voor een prijsje, verzamel je alle woorden plús de uiteindelijke zin.. dat is de oplossing van de rebus. Die stuur je per mail naar de onpartijdige jury (me, myself and I dus hehe) op. animaatjes-smilies-39642.gifMaar omdat het volgens mij allemaal niet zo moeilijk is en om te voorkómen dat ik héél veel dezelfde goede antwoorden krijg, zodat ik weer lootjes moet gaan trekken om een winnaar te bepalen, heb ik nog een schiftingsvraag bedacht. Zo'n vraag, waarop je het antwoord niet echt kunt wéten.. dus die je dan moet gokken. Wie het dichtste bij het goede antwoord zit, is dan de uiteindelijke winnaar.

De schiftingsvraag is dit:

De állerlaatste bonusfoto van de rebus (dus die op dag 20) nam ik tijdens het Dordt-in-Stoom-evenement vorig jaar in Dordrecht. Maar hoe laat was het precies toen ik die foto nam? animaatjes-smilies-06875.gifHou rekening met een 24uurs-tijdsaanduiding hè.. dus geef het aan als bijvoorbeeld ~ 14u38 ~  en niet als ~ 8 over half 3 ~, want dan kun je ook 'snachts bedoelen! Simpel zat dus.. animaatjes-smilies-62575.gifen de jury laat zich beslist niet omkopen tot het loslaten van welk dagdeel of wat dan ook, dus dat proberen heeft géén zin hahahahhaa!

48.gifNou.. ik vermoed dat de fanatieke puzzelaars onder jullie er wel uit zullen gaan komen.. heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier. En alvast bijzonder bedankt voor de moeite! En let op! de inzendtijd sluit op zondag 21 juni om 18.00u.. alles wat later binnenkomt doet niet meer mee om de prijs!!

animaatjes-smilies-40408.gifanimaatjes-smilies-06719.gifEn al m'n blogbezoekers die niét mee willen puzzelen, geen enkel probleem natuurlijk.. ik hoop dat jullie een beetje van de foto's kunnen genieten dan. Niet álle foto's zijn geweldig, omdat ze een bepaald doel moesten dienen natuurlijk, maar er zitten ook wel een paar mooitjes tussen hoor!

animaatjes-smilies-80713.gifanimaatjes-smilies-09472.gif

GROETJESSS!!!

klaproosje.jpg

09:39 Gepost door mizzD | Commentaren (9)

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende