17-11-15

Mag ik me even voorstellen..

apup 00.jpgDe puppy's waren dan wel aardig moe aan het worden, daar op het gras, eenmaal binnen voor een welverdiend slaapje bleken de meesten toch nog helemaal niet aan slapen toe. Het was een gespeel van heb ik jou daar! Met elkaar en met speelgoed (zoals ons jochie die meteen de hippo aanviel haha).. eigenlijk met alles wat maar voor hun scherpe tandjes kwam hehe..apup 01.jpg

Maar na verloop van tijd vielen er dan toch steeds meer om..apup 01a.jpgapup 02.jpgapup 02a.jpg

Tja.. en wie was er onder andere weer de volhouder, die het kussen aan begon te vallen..apup 03a.jpgapup 03b.jpg

.. en die anderen dan ook steeds weer opnieuw aan de gang maakte.. juist ja.. die met dat blauwe bandje.. de ónze dus! Hij kreeg z'n broertje met het witte bandje op een gegeven moment mee en samen besloten ze mijn hánd aan te gaan vallen hehe.. zo kreeg ik ze leuk voor m'n camera, dát wel..apup 03c.jpg

Maar die witte bleek toch wel behoorlijk moe.. die liet het spelletje voor wat het was en ging op het grote kussen algauw onder zeil..apup 06.jpg

Ons jochie zat in de keuken zijn zonden te overdenken hehe.. apup 04.jpg

.. waarna ie z'n mama in de kamer zag en er achteraan ging.. apup 05.jpg

Maar die laat echt niet vaak meer drinken (is niet echt meer nodig en doet pijn ook hè, met die tandjes die ze nu hebben) en voordat ie de kans kreeg de rest weer wakker te maken, nam de fokster 'm op en gaf 'm aan mij op schoot.. dan zou ie ook wel snel in slaap zijn zo wist ze. En inderdaad.. hij was al snel diep in dromenland, zodat ik een close upje van 'm kon maken..apup 07a.jpg

apup 07b.jpgWe probeerden zo ook nog een groepsselfie, maar dat ging niet zo gemakkelijk hehe en nu zit vriendlief er een beetje raar op, zo met z'n sikje naar voren hahahaha! We wilden die kleine niet wakker maken hè, nu hij eindelijk sliep! Maar dat slaapje duurde toch al niet echt superlang hoor.. ah nee, die eerste die 'omvielen' waren al véél langer aan het slapen geweest en toen die al weer wat rond gingen lopen, ging er eerst één oogje open..apup 07c.jpg

.. en daarna zag je 'm bewust worden van z'n omgeving met rondlopend mede-kroost..apup 07d.jpg

apup 08.jpgEn toen kreeg ie door dat er iemand naar 'm keek.. een cameraoog hahahaa dát wilde ie ook wel even bebijten, wie weet hoe het smaakte hè! Maar neee.. dat mocht natuurlijk niet.. ik gaf pup even door aan vriendlief.. kon ie dáár z'n tandjes op uit gaan proberen haha..apup 09.jpgapup 10.jpg

Hij had het er wel naar z'n zin geloof ik, want zelfs toen de rest mama belaagde toen zij, lekker speels, even een speelgoedhondje voor zichzelf op kwam eisen..apup 11.jpg

.. bleef ons manneke bij vriendlief op schoot.. hij had de (spelende) tv in de gaten gekregen en vond dat wel interessant haha..apup 12.jpg

De pups mochten weer even op het gras buiten voor de nodige plasjes en kakjes.. het was inmiddels al donker. Hierna kregen ze hun eten in de bijkeuken en daarna, tja, toen waren ze alweer heel moe hè.. zo gaat dat met puppy's, véél slapen.. Het grote geruite kussen was bij veel wel favoriet om op te slapen..apup 13a.jpgapup 13b.jpg

.. offe.. erop? ze gleden er in hun slaap ook wel af hehe..apup 13c.jpg

Ons manneke lag er eerst zó grappig bij, met z'n koppie tussen z'n voorpootjes en z'n oortjes eroverheen, dat ik tóch heel even de flits aandeed om het beter in beeld te krijgen..apup 14.jpg

Hij was toch compleet van de wereld nu hoor.. hij rekte zich nog eens lekker uit om verder te maffen..apup 15.jpg

En wij? Na genoten te hebben van een heerlijke maaltijd waarop we weer zo gastvrij getrakteerd werden, werd het helaas tijd om weer richting huis te gaan en afscheid te nemen van deze lieve mensen en honden. Maar het zal niet zo heel erg lang duren.. zaterdag de 28e november gaan we ons jochie halen.. dan zal ie er zéker aan toe zijn om weer een nieuwe stap in de wereld te gaan zetten.. die naar Rotterdam, weg van mama en broertjes en zusjes. 't Zal wennen voor 'm worden.. maar hij zal een heel goed leventje gaan krijgen bij ons.. en wij met hem hè!

Oh ja.. en hieronder stelt ie zichzelf even aan jullie voor.. weet niet of er een bloggertje in zit zoals z'n voorganger Axel ook weleens was.. de tijd zal het leren hè!

GROETJESSS!!!apup 30.jpgapup 29.jpg

11:03 Gepost door mizzD | Commentaren (22)

Commentaren

Jaxon kan het niet beter krijgen dan bij jullie. Jullie zullen jullie handen er wel aan vol krijgen maar dat is natuurlijk helemaal niet erg.
De groepsselfie vind ik toch heel leuk hoor!
Het aftellen dat jullie hem kunnen gaan ophalen is nu echt begonnen.

Gepost door: Noortje | 17-11-15

Hoi Mizzke!
Het is toch zo'n scheetje met zijn sproetenkopje! En een mooie naam heeft hij ook gekregen! Jaxon gaat een prachtig leven tegemoet bij jullie, en jullie zien het ook helemaal zitten met hem. Zie jullie stralen!
Nu kan het aftellen beginnen hé! Nog 11 dagjes en jullie huisje zal weer vol leven zitten! :-)))
Groetjes!

Gepost door: lena | 17-11-15

High five Jaxon! Stoere naam voor een stoere jongeman! Ik zie... ik zie ... twee gelukkige mensen die hun pup koesteren. Mooi toch die blik van baasje.
Jaxon vanharte welkom in blogland. Hopelijk mogen we allemaal op jouw puppyborrel langskomen psjieuwwww ... (lol)
Groetjes

Gepost door: Chrisje | 17-11-15

wat een poepie weer...op dat ene fotootje dat ie net wakker wordt....AXELS blik hihihiih :))))
wordt nog ondeugender ben ik bang ;))

Gepost door: heaven | 17-11-15

@ Noortje..
Dat zit er dik aan ja, maar dat hoort erbij hè.. zo worden ze groot! :-)

@ lena..
Yep.. het rustige luie leventje zal ingeruild worden voor eentje vól plezier en drukte.. heb er zin innn! :-)

@ Chrisje..
Heeft ie in ieder geval een stoere naam.. of de rest stoer wordt is nog maar af te wachten natuurlijk hehe.
Hahaha.. dat nieuwerwetse gedoe van babyborrels doe ik gelukkig niet aan! :-PPP

@ heaven..
Nog ondeugender dan Axel? dat kan bijna niet hoor.. :-))) Hij bláft in ieder geval een stuk minder dan Ax op die leeftijd al deed.. maar wat niet is kan nog komen natuurlijk hehe.

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Jaxon.. een leuke sproetenkop Mizzd..
jullie kunnen beginnen af te tellen

ps: MuCEM...met je geheugen is niets mis

Gepost door: willy | 17-11-15

@ willy..
Was er zelf nooit hoor.. niet eens in Marseille, slechts op een bergketen in de buurt met uitzicht op de stad hehe.. maar ik las erover, over dat MuCEM.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Jaxon. Ik vind het een schitterende naam. Een naam die we hier nog vaak zullen lezen. Zoals ik al zei, het wordt een waardige opvolger van Axel. Een knappe bink en een heel leuke bloghond.
Wat een fijne kennismaking, MizzD !

Gepost door: Fluwijn | 17-11-15

@ Fluwijn..
We zijn er zelf ook heel tevreden over. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Voor Jaxon zal er een hele nieuwe wereld beginnen in Rotterdam en voor jullie ook. Hopelijk kan ie tegen reizen:-)

Gepost door: Patrick | 17-11-15

Dag Jaxon
toffe mannelijke naam :-)
t ziet er echt een sloeber uit

Gepost door: fotorantje | 17-11-15

MizzD, ik vraag mij af hoe jullie aanvoelden welk hondje je zou nemen? Is het zoals ik dikwijls hoor dat het diegene is die zelf naar je toe komt, of hou je rekening met de mening van de fokker? Dat heb ik me al dikwijls afgevraagd.
Heb je het al geschreven he, dat het hondjes zijn die in een heel verzorgde omgeving zijn geboren, echt ontzettend proper overal zowel in als rond het huis, bij zo'n mensen zou ik ook kopen. Maar ik zou niet kunnen kiezen... ze zijn allemaal zo schattig.

Gepost door: greta | 17-11-15

@ greta..
Och nee.. die hondjes hebben op die leeftijd helemaal nog geen erg in de mensen rond hun heen hoor.. die hebben alleen maar oog voor mama en later hun broertjes en zusjes. De fokkers kunnen wel zeggen welke ze denken mooi worden om te showen, maar dat vinden wij niet zo heel erg belangrijk. Gewoon door te observeren kun je kiezen voor een ondeugende doerak of juist voor een stille.. een flinke of een slanke.. waar je voorkeur ook maar naartoe gaat. Feit is dat bij déze pups het elkaar allemaal niet ver ontliep.. het zijn allemaal knapperds! Dus kozen wij voor de eerstgeborene.. vooral omdat, nadat híj geboren was, de fokster ons meteen belde om te zeggen dat er eentje voor ons bij was.. dat ging dus over die eerste. En ook had ie al snel een half gekleurd oortje.. en we hopen dat dat een teken is van dat ie veel vlekjes zal gaan krijgen, want een beetje kleur erop vinden wij wel mooi. Maar ze zullen allemaal wel gewoon lief worden hoor, dus in wezen maakte het niet zoveel uit wélke we kozen.. we hebben de knoop maar gewoon doorgehakt en die met het blauwe touwtje gekozen.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Ongelooflijk om die pupjes bezig te zien, jullie hebben wel veel geluk met de fokkers dat jullie al vooraf zoveel tijd met de pup kunnen doorbrengen.
Het ziet er een echt rakkertje uit, daar zal je heus je handen vol aan hebben, maar ik vermoed dat dat het minste van jullie zorgen is.
Mooie naam weer met een X erin. Die deugniet zal ook wel met zijn gat(je) in de boter gevallen zijn.

Gepost door: Mieke | 17-11-15

@ Mieke..
Ja, die X, da's een vast gegeven hè.. dat 'zoentje' hebben we in alle namen van onze honden gehad en die houden we erin natuurlijk. :-)
We hebben zeer zéker geboft met die fokkers.. enorm toffe mensen, kan ze niet vaak genoeg bedanken denk ik, maar ik hóóp dat hebben kunnen merken hoezeer wij hun gastvrijheid hebben gewaardeerd!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Nog 11 keer slapen, MizzD. 't Wordt een waardige blogger !
't Zal niet alleen voor Jaxon wennen worden, ook voor jullie !
Lie(f)s, voel je mijn glimlach ?!

Gepost door: Lies | 17-11-15

@ Lies..
Helemaal tot hier! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 17-11-15

Welkom in blogland, Jaxon.
Het wordt een superblogster, ik zie dat al.
Julllie kunnen wellicht niet wachten tot 28/11

Gepost door: pieterbie | 18-11-15

@ pieterbie..
Lastig, maar het gaat, omdat we weten dat het voor hem beter is hè.

Gepost door: mizzD herself | 18-11-15

Jaxon... een speciaaltje uit het nest :-). Ik denk dat hij hier veel harten zal veroveren en in de eerste plaats dat van jullie.
Heel mooie groepsselfie :-)
XX

Gepost door: lucretia | 18-11-15

@ lucretia..
Dat hééft ie al volgens mij haha!
xxx

Gepost door: mizzD herself | 18-11-15

Wat een leuke naam voor jullie hondje. En wat een dotje zoals hij daar op die laatste foto zit!

Gepost door: magda | 20-11-15

De commentaren zijn gesloten.