10-12-15

Eenmalig op verzoek..

jax 00.jpgSommige dingen doet Jaxon al heel goed, andere nog steeds wat minder. Maar hij is hier nog niet eens 2 weken dus ik mag niet te veel van 'm verwachten nog hè. Maar ben al heel blij dat ie 's nachts netjes doorslaapt tot de wekker afgaat.. en dat plasjes in huis niet meer voorkomen. En hij went ook goed aan andere dingen. De stofzuiger bijvoorbeeld.. dat herrie-ding vond ie heel interessant.. tót ie aan ging! Maar met al het vuil dat we steeds vanuit de tuin naar binnen lopen en het spelen binnen toch veel zich op de vloer afspeelt, moet die stofzuiger geregeld tevoorschijn gehaald worden. Hieronder een paar fotootjes.. eentje van met de stofzuiger áán.. en de rest met de stofzuiger úít. Het zal niet moeilijk te raden zijn op wélke ie aan was hè!jax 01.jpgjax 02.jpgjax 03.jpg

Juist ja.. als de stofzuiger áán is, gaat ie echt niet rustig liggen hoor.. hij zit er vanaf veilige afstand naar te kijken hehe.
Vanaf morgen weer een paar postjes over een ander onderwerp dan Jax.. dit verzoeknummer was eenmalig hoor. Het spijt me, maar ik post graag waar ik zélf over wil posten hè.. en er is nooit een verplichting tot lezen natuurlijk.jax 04.jpg

GROETJESSS!!!

jax 05.jpg

08:29 Gepost door mizzD | Commentaren (16)

Commentaren

Jaxon maakt jacht op een gekke kikker :-). Hij voelt zich al heel goed thuis.
Schrijven kun je niet dwingen. Je schrijft wanneer en over wat jezelf wilt.Laat je niet opjutten ook niet als ik schrijf dat ik een fotootje van Jaxon miste :-). Ik kijk altijd uit naar al je verhalen hier. Meestal wandel ik in gedachten met jou mee...want zelf kom ik niet veel meer buiten.
Liefs x

Gepost door: lucretia | 10-12-15

MizzD wat is nu eigenlijk de volledige naam van Jaxon? Ik bedoel net als Lennox en Axel hebben die nog een soort achternaam, ja hoe moet ik dat nu benoemen? Wel zoals Gamesmanship Axellant, dat is wat ik bedoel.
groetjessssssss

Gepost door: greta | 10-12-15

@ lucretia..
Nee hoor, ik laat me niet opjutten. Maar na een hele week iedereen mee te hebben laten genieten van z'n eerste week hier, is het ook weer eens tijd voor andere dingen hè.. hij zal nog vaak genoeg langskomen hier.. daar hoeft toch niet om gevraagd te worden.

@ greta..
Ah ja.. dat herinnert me eraan dat ik vanavond even m'n zijkolom aan moet passen.. áls ik in kan loggen dan, want dat blijft problematisch.
Jaxon heet voluit Ballykissangels O'Jaxon! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 10-12-15

haha zie hem liggen
dat is heel flink van Jaxon om al niet meer binnen te plassen en z'n baasjes te laten uitslapen

Gepost door: fotorantje | 10-12-15

Met mijn vraag hoe Jaxon het deed gisteren in mijn reactie bedoelde ik niet dat je een postje over hem moest maken hoor! Ik was alleen maar benieuwd hoe het met hem ging en ik was al tevreden met je reactie hoor!

Natuurlijk post jij over dingen waar jij over wil posten.

Wel fijn dat jullie weer van een goede nachtrust kunnen genieten omdat hij nu doorslaapt.

Gepost door: Noortje | 10-12-15

Hoi Mizzke!
Ja, Jaxon is een ster hé, en iedereen is nieuwsgierig naar die ster natuurlijk! Maar af en toe moeten sterren ook eventjes hun rust krijgen. En dan is het tijd om de capriolen van 1 van de baasjes ook eens in de kijker te zetten, want daar startte ze uiteindelijk haar blog voor hé! ;-))))
Maar vandaag poseert de nieuwe ster weer héél ontspannen voor de paparazzo!
Groetjes!

Gepost door: lena | 10-12-15

Heel leuke update ertussen, MizzD !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-12-15

Op twee weken tijd noem ik dat toch aangepast zijn hoor.

Gepost door: Patrick | 10-12-15

Toch blij dat ik die lieverd hier weer zie. Weet het dat het jouw blog is MizzD maar dat kleine schatje heeft ook een beetje ons hart gestolen. Hij heeft wel een heel deftige naam, hij is dus van adel.. Maar kapsones heeft hij niet dat zien we nu al. De stofzuiger was hier in het begin ook een reden om zijn stem te verheffen maar ook die fase gaat voorbij.

Gepost door: Mieke | 10-12-15

Het is altijd leuk om nieuws van Jaxon te horen, zo een ukkie vinden we allemaal onweerstaanbaar. Hij is al flink gegroeid.
Knappe reportage, met geslaagde foto's ...
Ik lees hier dat er nog mensen zijn met inlog problemen, ik kan ook zo moeilijk inloggen de laatste dagen. Het is altijd afwachten of ik kan posten of niet.
Fijne avond verder, groetjes

Gepost door: Chrisje | 10-12-15

haha, je post graag wat je zelf wilt, maar je kunt het sommigen toch niet kwalijk nemen dat ze zo vertederd zijn door jouw nieuwe huisgenoot.
Ik besef dat ik de laatste tijden ook te weinig post over ons hondje, die intussen natuurlijk bijlange geen pup meer is.

Gepost door: pieterbie | 11-12-15

@..
Nou, jullie zullen nog wat langer van deze fotootjes kunnen genieten, aangezien het bijna onmogelijk voor me wordt om in te loggen.. en als het lukt lijkt de toolbar niet compleet. Weet niet of dat aan mijn pc ligt of aan veranderingen die skynet doorvoert, maar geen lettertype en -kleur meer kunnen kiezen vind ik toch wel érg armoedig hoor.. géén vooruitgang dus! :-(
Ik wens jullie vanaf hier dan maar een heel fijn weekend!

Gepost door: mizzD herself | 11-12-15

Die Sky hé... 'k kon daarnet ook niks bij de reacties plaatsen op mijn blog en plots lukte het dan weer wel...
Fijn weekend xxx

Gepost door: lucretia | 11-12-15

@Heb net ééntje onder de plan-knop gezet, MizzD, voor vanavond. Zonder moeilijkheden..., wel 2 keer inloggen.
Hopelijk lukt het je toch, want da's echt niet leuk... :-(
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-12-15

Hier ook dezelfde problemen, toch al een paar dagen. Groetjes

Gepost door: Chrisje | 11-12-15

@ Chrisje..
Ja, al een paar dagen.. ze zijn dingen aan het veranderen en wij zijn weer de pineut. :-(

Gepost door: mizzD herself | 11-12-15

De commentaren zijn gesloten.