13-12-15

We bomen nog wat verder.. :-)

ake 09c.jpgNog een stukje tuincentrum, waar ik m'n ogen echt uitkeek. Niet op weer zo'n grote kerstdorpen-uitstalling van miniaturen als ze ooit hadden, maar ze hadden echt hun best gedaan op de diverse versierde kerstbomen dit jaar vond ik hoor. Maar ik zag eerder al van die 'sloophouten' exemplaren, waarvan ik me echt niet kon indenken dat daar wat leuks van te maken viel, tot ik langs deze opstelling kwam.. aparte versieringen van metalen uiltjes en vosjes en die dan op zo'n boompje uitgestald.. het had wel iets.. vooral als je natuurlijk van dat soort lichte natuurlijke kleuren houdt..ake 09a.jpgake 09b.jpg

Ik ben meer van het rood zoals ik al vaker schreef.. da's echt mijn favoriete kerstkleur. Ónze boom hier in huis, daar hang ik dan ook alleen maar rode versiersels in.. maar ik zag in het tuincentrum toch ook wel mooie bomen met wat minder rood hoor..ake 08b.jpgake 08c.jpg

Dit soort poppen zijn niet nieuw maar blijven heel leuk vind ik..ake 10.jpg

Van lieverlee ook wat bomen die ik dus niet zo mooi vind.. ieder z'n smaak natuurlijk, maar ik vind roze en andere pasteltinten dus niks met kerst te maken hebben hehe..ake 12.jpgake 13.jpg

Maar als het zo 'over the top' gaat.. met van die prachtige moderne te gekke versieringen erin, dan heeft het wel weer wat.. ik zie dat bij hippe jonge mensen wel goed staan hoor..ake 14.jpgake 15.jpg

En kijk.. daar was weer zo'n latjesboom.. dit keer fungeerde het als een soort van plantenrekje.. met allerlei gekleurde plantenpotjes erop gezet.. ook dát had wel wat..ake 16.jpg

Hierna nog weer wat mooie stijlkamers en gedekte tafels.. meer zoals ik een paar jaar geleden met vriendin lena en haar ouders in het Brugse bij een tuincentrum zag.. véél gedekte kersttafels daar..ake 17a.jpg

.. die herten waren lekker bling-bling hè hehe..ake 17b.jpg

En toen nog langs de kaarsen.. eigenlijk zijn die altijd schitterend om naar te kijken, zóveel kleurtjes en dan zo mooi gesorteerd..ake 18.jpg

Enfin.. ik was eigenlijk maar heel snel door het tuincentrum gerend omdat ik er wat nodig had, maar aangezien ik m'n fotocameraatje tóch bij me had, had ik toch mooi wat fotootjes kunnen schieten hè.. en wat van de sfeer op kunnen snuiven. 'k Zal nu toch snel eens wat van kerstsfeer in huis moeten gaan brengen ook.. ben door de komst van Jaxon erg laat overal mee.. moet m'n kaartjes zelfs nogballon.jpg allemaal schrijven.. meestal zijn die de 10e december al de deur uit..!

Nog heel veel te doen dus.. maar gelukkig toch ook nog tijd voor andere dingen.. zoals gisteren, toen ik de hort op was. Waarheen, waarvoor? Ik geef een kleine hint alvast in het hier bijstaande fotootje.. maar vanaf morgen zal ik er wat meer van gaan laten zien hoor! Het was reuze gezellig in ieder geval!

GROETJESSS!!!

ake 19.jpg

 

 

11:30 Gepost door mizzD | Commentaren (17)

Commentaren

Ik ben eigenlijk niet meer in het tuincentrum geweest nadat alles in kerstsfeer was. Weken geleden was ik er en toen begonnen ze net al om alles in kerstsfeer te brengen maar het was toen nog lang niet af.
Ik kom zelf meestal pas echt in kerstsfeer als ik naar een kerstmarkt ben geweest en dat gaat aankomende week gebeuren.

Ik ben dit jaar juist vroeg met alles maar ik heb dan ook geen pup in huis.

Gepost door: Noortje | 13-12-15

Die kerststerren zijn wel mooi om zien maar ongelooflijk giftig. Wij hebben er ook altijd eentje met kersttijd maar zetten hem wel ver weg voor onze huisdieren.

Gepost door: Patrick | 13-12-15

@ Noortje..
Dit jaar geen kerstmarkt voor mij.. hoewel ik er gisteren zijdelings wel eentje gezien heb. ;-)
Tja.. had alles wat beter moeten regelen van tevoren denk ik hehe.. maar aach.. dan maar eens iets later hè.

@ Patrick..
Heb er altijd alleen eentje op de eettafel, zo'n kerstster.. daar kan de hond niet bij.

Gepost door: mizzD herself | 13-12-15

Hier is 't heel sober, MizzD. Berkentakjes met wat lichtjes...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-12-15

Mooi om in rond te lopen . Elk jaar vinden ze wel iets anders om de aandacht te trekken. Soms zoeken ze het echt ver en heeft het niets met meer Kerst te maken zoals kerstbomen die op hun kop staan. Waar is dat goed voor.

Gepost door: magda | 13-12-15

OMG, kaartjes, inderdaad, zou beter vandaag tijd uittrekken om mijn kaartjes te schrijven. Bedankt voor de tip, was dag gans aan het vergeten.
Overal kerstsfeer op de blogs, moet mijzelf nog zo ver krijgen dat ik ook in de kerstsfeer geraak, heb het daar precies moeilijk mee vandaag. Binnen 2 dagen begint de kerstsfeer op mijn eigen blog, misschien dat het dan wat beter lukt.

Gepost door: pieterbie | 14-12-15

Hoi Mizzke!
Je ziet altijd wel iets leuks in zo'n decoratie-tuincentrum. Bij mij springen die kleine vosjes er helemaal uit! Mooi!
Naar een trouwfeest geweest dus? ;-)))
Groetjes!

Gepost door: lena | 14-12-15

geef mij maar lekker een ouderwetse kitscherige kerstboom, vinden ik en de kleintjes nog het mooist! We houden van traditie.

Gepost door: omamoetje | 14-12-15

Toch mooie dingen in dat tuincentrum, je ziet daar alle soorten versieringen natuurlijk, want zoveel mensen, zoveel wensen.
En als ik dat goed lees dan ben jij naar een trouwfeest geweest.

Gepost door: Mieke | 14-12-15

in zo'n tuincentrum weet je niet waar eerst kijken Mizzd..

maat het gaat hem wel over de centen..

zelf hou ik het bij een klassieke kerstboom, alhoewel die ook niets met "Kerst" te maken heeft..

prettige dag

Gepost door: willy | 14-12-15

@Terwijl ik hier toch ben... Goede middag, MizzD !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 14-12-15

Namiddaggroetje Mizke, allemaal mooi die kerstversieringen,daar leef ik ook in mee....Hier geen boom, maar wel versieeringen, dat geeft een warme sfeer in huis...Alles goe bij jullie...en met jaxon...gaat het goed om te leren....Hele fijjne niewe week gewenst ,met een fijne aanloop naar kerstfeest toe...Liefs van annytje dikke knuff voor jullie drie....xxx

Gepost door: anny | 14-12-15

@ lena..
Ja, leuk zijn die hè.. het ís dat ik alleen rode versieringen heb..! ;-)
En nee.. nóg niet.. het was alleen voorpret..!

@ willy..
Voor míj wél hoor.. voor mij is een boom écht kerst!

@ omamoetje..
Altijd leuk om een boom te hebben die je zelf het állermooiste vind hè. :-)

@ anny..
Ja hoor, gaat goed met Jaxon.. hij gaat al uit om te plassen.. hoewel ie liever andere dingen doet als we op wandel zijn.. z'n plas houdt ie soms zelfs op tot thuis.. wil ie de tuin nog in hehe.

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 14-12-15

Een mooi tuincentrum heb je bezocht, prachtig versierd, helemaal mij ding die laatste kerstboom, dat is een kanjer.
Ik hou het ietjes kleiner maar niet minder bling bling (lol).
Vele groetjes

Gepost door: Chrisje | 14-12-15

Altijd weer verleidelijk die 'kerstopstellingen'; heb altijd wel zin om dan iets te kopen maar dan denk ik: "ach, de zolder zit al volgeladen met kerstspullen; meestal ook rode...". Maar heel af en toe komt er wel weer wat nieuws in de boom. Dit jaar weet ik echter nog niet of er een echte boom komt (is altijd wel fijner...) of toch maar 'die houten' die ik heb. Soms zet ik ze allebei (zoals vorig jaar...). 'k Moet hier echter nog wat in 'the mood' komen.
En... inderdaad... jij was de hort op... ben benieuwd naar je verhaal :-)
Groetjesssss!!

Gepost door: lucretia | 14-12-15

de bomen zijn prachtig versierd
maar die staande figuren daar ben ik niet zo zot van :-)

o help de kerstkaartjes, moet ik ook nog doen, ik kom precies tijd te kort :-)

Gepost door: fotorantje | 14-12-15

@ lucretia..
Heb jij echt zo'n houten..? met van die latjes? wat zet je erop? :-)

@ Ben nu twee dagen bezig geweest en eindelijk klaar die kaartjes.. nu moet ik nog bij een brievenbus zien te komen.. Jaxon kan nog niet zo ver..! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 15-12-15

De commentaren zijn gesloten.