04-01-16

Januari-opruiming! :-)

restant 01.jpgHaha.. dit deed ik al vaker hè.. zo aan het begin van een spiksplinternieuw jaar wat oude foto's, die door alle drukte rond de feestdagen niet aan bod gekomen zijn hier op het blog, nog even posten. Het zijn er dit keer niet echt veel hoor.. door Jaxon heb ik de laatste tijd niet zo héél veel foto's kunnen maken hè.. behalve dan die van hemzelf.. maar die postte ik volgens mij allemaal al wel zo'n beetje.
Deze grelfie hiernaast, onder de kerstboom gemaakt, die postte ik nog niet.. hij is dan ook een beetje mislukt. We staan er alledrie goed op, maar de foto was helaas bewogen. Omdat het zo'n mooi groepsportretje is, post ik 'm tóch.. een beetje klein.. dan valt dat onscherpe nog een beetje mee hehe. Ik maakte nog meer selfies en foto's toen.. onder de kerstboom dus.. maar blijkbaar had ik net geen vaste hand. Ze zijn wel lief..restant 02.jpgrestant 03.jpg

Déze is wel scherp, maar daar zit Jaxon half onder m'n arm hehe..restant 04.jpg

.. aaach, ik wens jullie er toch nógmaals een heel mooi 2016 mee. Maar da's dan wel meteen de allerlaatste keer hoor.. het valt me elk jaar op de blogs op, dat men maar blíjft wensen.. ruim voor de Kerst al, tot ruim na 1 januari! Het moet een keer genoeg zijn hehe.
M'n adventskalender, die ik van zussie ardnas kreeg voor Kerst, liep de 24e december al af.. maar tjonge.. heb wél genoten van dat kadootje hoor. Hij stond hier naast m'n beeldscherm en elke dag snoepte ik natuurlijk een chocolaatje eruit op.. én genoot ik van de snoepjes die er dan nog áchter bleken te zitten hahahaha..
restant 00.jpg

Op Nieuwjaarsdag maakten vriendlief en ik de fles cava (die op Oudjaarsavond om middernacht opengegaan was maar niet op, aangezien ik nog een stukje naar huis moest rijden hè) soldaat.. en kijk eens wie daar wakker van werd en een aanval op m'n glaasje deed..restant 05.jpg

.. hahaha! Hij kreeg niks hoor.. en toen ging ie lief weer slapen.

Oh ja.. 'k laat ook altijd nog even zien hoe vol m'n keukendeur weer hing.. zóveel mooie wenskaartjes gekregen ook weer dit jaar, de hele deur vol.. leukkk!restant 06.jpg

En dan gingen vriendlief en ik Jaxon op Derde Kerstdag nog even samen uitlaten en vriendlief vond dat Jaxon al groot genoeg was om naar het parkje met de vlonderbruggetjes te kunnen wandelen. Via het dijkje erheen..restant 07.jpgrestant 08.jpg

Jaxon kon het inderdaad heel goed al.. maar hij was nog niet zó groot als z'n halsbandje ineens was.. dus zette vriendlief dat weer eventjes was kleiner, voordat z'n koppie er door zou schieten..restant 09.jpg

Ik keek ondertussen vooruit.. links is het parkje en rechts van de dijk de educatieve tuin achter de sloot..restant 10a.jpgrestant 10b.jpg

Wij gingen over het witte bruggetje het parkje in..restant 11.jpg

restant 11a.jpg.. maar natuurlijk bleven we daar niet lang.. de aanlooproute was al behoorlijk wat geweest voor een kleine pup van drie maanden. Dus gingen we algauw weer terug op huis aan. Maar dat eerste bekende parkje.. dat is dus nu al in de pocket hè.. de andere zullen wel snel gaan volgen, want als ik zo op deze fotootjes kijk, is ons manneke alweer behoorlijk wat gegroeid in dat weekje.. het gaat echt als de gesmeerde bliksem hoor, dat groeien van hem.. hij weegt inmiddels al 16 kilo! Volgens de fokster (aan de telefoon) 'lichtelijk ondervoed'.. hahaha dat was uiteraard een grapje hè.. de pup die ze zelf gehouden heeft weegt er nog geen 15 (het reutje, het teefje weegt minder.. 12,5). Maar ja.. Jaxon is altijd de flinkste van het stel geweest.. en hij is absoluut niet dik, het zit dus allemaal in z'n groei hè. Het gaat echt letterlijk een grote jongen worden.. nu alleen nog figuurlijk! hehe.

Zo.. de opruiming is gedaan.. nu weer veel nieuwe foto's maken! haha!

GROETJESSS!!!

restant 12.jpg

 

 

08:08 Gepost door mizzD | Commentaren (17)

Commentaren

Toch leuk hé zo'n puppy! Ik vind het echt een goed idee dat jullie er weer voor kozen om er weer een te nemen.
Ik heb zo'n goeie herinneringen aan jullie Axel :-)
Wat die selfies betreft ze zijn heel goed gelukt. Bij ons gaat dat niet zo vlot met de stick. Ze zijn niet altijd flou maar ik kijk dan naar boven zo van "zie je mij," en voor dat dat ding het doet ook een heel gedoe. Zonder het er over te hebben als ik het zo onmiddelijk met de I-phone doe...een catastrofe.
Ik hoop dit jaar mijn blog iets meer te verzorgen. Zo kunnen mijn vrienden(op hun navraag) die geen blog en geen Facebook hebben mijn reilen en zielen volgen...
Groetjes en ik kom hier nog wel langs.

Gepost door: Emmy | 04-01-16

je kunt niet blijven wensen Mizzd..

als ze uitkomen, zou ik wel super tevreden zijn...

Gepost door: willy | 04-01-16

Een gezellig postje van de dingen van alledag ... een wandeling in het parkje ... een chocoladesnoepje voor en na .... af en toe een selfie en zeker niet te vergeten een fris glas cava.
Fijne dag verder, groetjes

Gepost door: Chrisje | 04-01-16

Hoi Mizzke!
Het zijn schattige foto's hoor van jullie drietjes! Je ziet dat het een echte lieverd is! En jullie zien er echt ontspannen en gelukkig uit, alle 3 trouwens! ;-)))
Goed voor jullie dat het "oude" leventje alweer wat terugkomt hé!
Het is echt leuk voor ons om Jaxon te zien op-"groeien".
Groetjes!

Gepost door: lena | 04-01-16

Was ik nog vergeten, gefeliciteerd met zoveel wenskaarten, wordt bij jullie meer gedaan als bij ons, maar ja als ik de prijs van de postzegels vergelijk, weet je snel waarom ...
Ik kreeg veel mooie en originele wensen per mail, maar is niet hetzelfde ... voor mij is een kerstkaart veel leuker (ik bewaar ze al jaren)
byebye

Gepost door: Chrisje | 04-01-16

@ emmy..
Je zult Jaxons avonturen hier goed kunnen volgen denk ik hoor emmy.. hij is nog niet zo'n braverd als Axel was, maar die was in z'n jonge jaren ook een 'devil in disguise' hehe.. dus dat gaat vast wel goed komen.. en misschien kan Jax ook weleens een stukje pennen hier hè haha.
Selfiesticks werken niet met gewone cameraatjes.. en ik heb geen iPhone. :-)

@ willy..
Dat is natuurlijk ook wel zo..! :-)

@ lena..
Het lijkt nog láng niet op het 'oude leventje' hoor, maar dat komt nog wel. :-) Als Jaxon nu eens ophield z'n tandjes overal op uit te proberen (niet in de laatste plaats op óns) zou ie nog veel liever zijn..! ;-)))

@ Chrisje..
De postzegels worden hiér in rap tempo duurder.. heb eind vorig jaar snel nog wat velletjes ingeslagen, aangezien ze na 1 januari wéér 5 ct per stuk duurder werden.. voor 't binnenland nu 74ct, internationaal €1,10.. is dat zoveel goedkoper als bij jullie?
Ik kreeg uit België ook de nodige kaartjes.. ook een ecardje, maar daar ben ikzelf niet zo van nee.

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-01-16

@ Chrisje bis..
Oh, vergeet nu wel het feit dat we met kerst speciale kerstzegels kunnen kopen tegen gereduceerd tarief.. ook wel minder gereduceerd dan ooit (was ooit 10ct goedkoper, maar was nu voor het eerst slechts 5ct).. maar het is toch wat.. scheelt wel als je veel kaartjes moet versturen. Alleen naar het buitenland moet je de gewone porto plakken.. laat ik nu juist steeds meer kaartjes naar het buitenland versturen..! :-)))

Gepost door: mizzD herself | 04-01-16

Een genietlogje, MizzD ! En minder scherpe fotootjes zijn zo mooi als ze veelzeggend zijn...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 04-01-16

Leuke foto's vooral die aanval op dat glas :-) Internationaal is al 1,25 zelfs, is 10 cent duurder geworden en binnenland is 0,73, 4 cent duurder (rare verhoging ja). Heb idd ook heel wat velletjes ingeslagen :-) O ja en een goed 2016 terug gewenst :-)

Gepost door: ardnas | 04-01-16

Inderdaad, nieuwjaarswensen komen soms nog weken er na, soms zijn de goeie voornemens dan al terug afgelast:-)) Toch weer een flinke wandeling voor Jaxon, zo went het snel.

Gepost door: Patrick | 04-01-16

@ ardnas..
Sjee.. zó duur, die internationale? ik had er nóg meer in moeten slaan dan..! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-01-16

mooi hoor die opruimingsfoto's!
haha ja we blijven maar wensen uitdelen, zo zijn we niemand vergeten

Gepost door: fotorantje | 04-01-16

Noem je dat opruimingsfoto's ? Ik vind ze alvast mooi en als je er regelmatig met Jaxon post dan zien we hem ook groeien hé!
Waw je hebt ook heel wat kaartjes gekregen. Leuk hé en straks plak ik die allemaal in een album. Het is altijd fijn om er later eens in terug te bladeren.

Gepost door: magda | 04-01-16

Ik vind het ontvangen van echte kaarten ook veel leuker. Ik had er dit jaar ook weer heel wat in de hal hangen.
E-cards zijn aan mij ook niet echt besteed.
Ik ben dom geweest want ik ben vergeten om nog wat velletjes postzegels in te slaan en moest dus vandaag het nieuwe tarief al betalen.

Gepost door: Noortje | 04-01-16

@ magda..
Iets wat in de opruiming is is toch niet altijd slecht? :-)
Inplakken doe ik die kaartjes niet, maar ik bewaar ze wel.

@ Noortje..
Ik kreeg één ecardje met een foto.. die hangt uitgeprint tussen de echte kaartjes. Maar kaartjes in de bus.. jaaa, daar kan toch niks tegenop hè. :-)
Zonde dat je geen postzegels ingeslagen hebt.. ik wel hoor.. maar te weinig internationale denk ik.. die gebruik ik best veel en die gaan maar per 5 of 6 in plaats van per 10. Heb dus wel een aantal velletjes, maar minder dan voor binnen Nederland.

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 05-01-16

hij groeit precies gelijk kool.
bijzonder leuk idee om zo een postje te maken met "restfoto's".
Moet dat ook eens proberen.

Gepost door: pieterbie | 05-01-16

mizzy, ik interpreteerde het woord opruiming anders ! Ik dacht dat je ze al letterlijk opruimde. Natuurlijk zijn opruimingskaartjes even mooi. Ik koop ze ook zelf, maar dan gebruiken we dat woord opruiming niet. Eerder speciale aanbieding !

Gepost door: magda | 06-01-16

De commentaren zijn gesloten.