14-02-16

Volwassen..! :-)

hart1.jpgHet is weer de luvvvdeej vandaag hè.. dus ik onderbreek het wandelverslagje van m'n tochtje met Jaxon eventjes. Valentijnsdag dus.. al lang en breed van alles over geschreven de laatste jaren hier op het blog, dus dat ga ik allemaal niet meer doen hehe.. óf het zou m'n vaste zelfgemaakte gedichtje moeten zijn ( waar ik heel trots op ben, want ik vind dat ik mezelf ermee overtroffen heb hahahahahaa) maar dat plaatste ik ook al meermaals en dan wordt het toch minder hehe.

294611l0kzzb2s2x.jpgZeker weten dat ik natuurlijk wél, zoals dus ook al elk jaar, m'n jarige nichtje hier in de bloemetjes ga zetten.. ons Valentijntje wordt vandaag 18! wauw.. kleine kinderen worden toch snel groot hè! en dus ook officieel volwassen nu!

hbn2.jpgUiteraard mijn allerhartelijkste gelukwensen voor haar.. *smak*smak*smak*! Hopelijk heeft ze al haar studeerwerk vooruit gedaan, zodat ze vandaag toch even onbekommerd lekker feest kan vieren. Want ja, het is haar examenjaar ook dit jaar.. met alles wat daarbij komt kijken. Ze neemt haar schoolwerk heel serieus.. en ik denk wel dat ze zal slagen hoor. Om dan na de zomer in Leiden écht te gaan studeren.. ze heeft gekozen voor 'notarieel recht'. Vraag me niet hoe ze tot die keuze gekomen is, maar het past eigenlijk wel goed bij haar hoor. Ik wens haar nu, op haar 18e verjaardag, ook alvast heel veel succes toe.. met haar examens en met die verdere studie!

hartje.jpg

 

En nu dan misschien toch ook nog maar dat gedichtje.. op deze luvvvdeej?

4-ever.jpg

 

sleutelgat.jpgIk kreeg net bloemen van m'n scheet.. maar eigenlijk niet voor Valentijnsdag.. het bleek zelfs dat ie die niet zelf gekocht had..! Hoe dat precies zat vertel ik eerdaags ook nog weleens. Mijn échte Valentijnskado was dat ik lekker uit mocht slapen hehe.. het allerbeste kado om te krijgen wat mij betreft hoor! Maar daarom heb ik nu nog maar weinig tijd om te bloggen.

TOT MORGENNN!!!

hart 2.jpg

13:10 Gepost door mizzD | Commentaren (10)

Commentaren

Ons Valentijntje vindt het weer erg leuk dat je haar hier feliciteert :-) Ze heeft idd haar leer en maak werk gedaan en gaat vandaag lekker feesten :-)

Gepost door: ardnas | 14-02-16

@ ardnas..
Kan ik nooit overslaan hè..! :-)
Tot laterrrzzz!

Gepost door: mizzD herself | 14-02-16

Hoi Mizzke!
Allereerst een héél dikke proficiat aan de jarige Valentina! Smak smak smak!
Maak er een mooie dag van vandaag!
Groetjes!

Gepost door: lena | 14-02-16

Happy Valentine, je gedichtje blijft nog altijd even mooi! En aan het jarige nichtje wens ik een heel fijne verjaardag toe. Nog een succesvol studiejaar en dan naar Leiden. Het is niet minnetjes wat ze kiest. Deze materie is zeer strikt te leren en er wordt een geijkte taal gebruikt om aktes en zo op te maken. Het hoorde ook bij mijn lessenpakket vroeger en de zoon heeft bij een notaris gewerkt en nog bijscholing gevolgd. Ik wens haar een succesvolle studie toe.
De laatste foto is wel heel toepasselijk!

Gepost door: magda | 14-02-16

inderdaad de bloemist doet goeie zaken vandaag!

Gepost door: Patrick | 14-02-16

Een 'hart'ig logje, MizzD. Mooi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 14-02-16

Valentijntje 18 jaar....

mijn hartelijke gelukwensen Mizzd

Gepost door: willy | 14-02-16

Happy Valentine, Mizz.
Sorry dat ik voor verwarring zorgde op mijn blog, ik maak soms associaties die inderdaad redelijk abstract zijn of redelijk ver gaan.
Zoals de geboorte van Bowie in hetzelfde jaar als het oprichten van het eerste Indische Restaurant in de UK. Beetje prehistorie, niet?
Proficiat ook aan het nichtje, 18 is een leuk moment.

Gepost door: pieterbie | 14-02-16

@ lena..
Het feessie was in ieder geval héél gezellig! :-)

@ pieterbie..
Als je dan een fóto van dat restaurant geplaatst had, was het logischer geweest.. maar daarna sloeg je weer een héle andere richting in.. dus wat je foto nou uiteindelijk met Bowie te maken heeft snap ik nóg niet. :-P

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 14-02-16

prachtig!

Gepost door: fotorantje | 17-02-16

De commentaren zijn gesloten.