10-07-16

Hai there! :-)

backpost 1.jpgbackpost 2.jpgbackpost 3.jpgbackpost 4.jpg

08:20 Gepost door mizzD | Commentaren (16)

Commentaren

welkom thuis
dat ziet er al zeker goed uit

Gepost door: fotorantje | 10-07-16

daar word ik nu curieus van Mizzd

groeten

Gepost door: Willy | 10-07-16

Leuke (re)start, MizzD !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-07-16

Welcome back.
Ik wacht geduldig het verslag af :-)
Aanstaande donderdag is het mijn beurt.

Gepost door: pieterbie | 10-07-16

@..
Yep, we gaan er weer aan beginnen.. het vakantieverslag voorop.
Hoewel.. nee, éérst de uitslag van m'n puzzel natuurlijk.. degene die hun oplossing in willen sturen moeten dat vóór 18.00u vanavond doen.
En LET OP!!! GÉÉN ANTWOORDEN MEER BIJ DE REACTIES ONDER DE PUZZELPOSTJES PLAATSEN MEER VANAF NU.. heb de modereerfunctie uitgeschakeld nu!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 10-07-16

Ik ben zeer benieuwd waar jullie op af geweest zijn. Ik hoop wel dat de oplossingen doorgestuurd zijn want er kwam wel op: pagina verzonden, maar dat kwam nadat ik op een of andere knop drukte waarvan ik nog niet weet welke. Maar ik denk het wel:-)

Gepost door: Patrick | 10-07-16

Welkom terug, zeg nu niet dat we hier ook nog moeten raden want anders draai ik me om en ben ik weg, die verdomde puzzel heeft drie weken in mijn hoofd gezeten! Goed gefeest gisteren?

Gepost door: Joke | 10-07-16

@ Patrick..
Ja hoor.. je mailtje goed ontvangen.
En op je vraag erin of er gegokt mocht worden..? túúúúrlijk! goed gegokt is ook goed.. dus altijd gokken juist als je het niet weet.. zonde van je vraagtekens.. die zijn altijd fout! :-P

Gepost door: mizzD herself | 10-07-16

@ Joke..
Oh tegelijk gereageerd! :-)
Hahahahaa nee hoor.. deze krijg je van mij gratis en voor niks, Cap de Blanc Nez aan de Opaalkust, Hautefort in de Perigord en de laatste maakte ik op een wandeling naar de Saut de Gouloux in de Morvan. Voila.. hopelijk maakt dat al je moeite voor m'n puzzel weer een beetje goed hehe.
Heerlijk gefeest gisteren.. en de verrassing van de avond was dat de oudjes hun huwelijksgeloften hernieuwden voor een echte ambtenaar van de burgerlijke stand! :-)))

Gepost door: mizzD herself | 10-07-16

Ik begreep aan de reacties op mijn blog al dat je terug was. Altijd fijn om weer veilig thuis te zijn.
Ik heb intussen ook mijn oplossing van de puzzel gemaild. Natuurlijk vond ik het, als puzzelfanaat, weer een uitdaging om er aan mee te doen. Ik vond het niet zo makkelijk omdat ik totaal niet bekend met Frankrijk ben.
Er waren dagen bij dat je wel heel lang in mijn hoofd zat. Door jouw puzzel was ik min of meer ook op vakantie want ik heb heel veel oude postjes bekeken.
Ik ben alweer benieuwd naar je verslag van deze vakantie.
Heeft Jaxon ook genoten van de vakantie?

Gepost door: Noortje | 10-07-16

Ziet er idd weer goed uit. Wat een mooie dingen kom je toch tegen op vakantie :-)

Gepost door: ardnas | 10-07-16

@ Noortje..
Hahaha.. dus ik heb door je hoofd gespookt? :-))) Terugzoeken in m'n oude postjes was één van de betere manieren om de oplossingen te vinden!

Ja, Jaxon heeft zich ook prima vermaakt op vakantie hoor.. vooral als we naar zee gingen.. hij blijkt nogal een waterratje!

@ ardnas..
Heb weer zo'n 1400 foto's.. dus er komt nog genoeg hier te staan de komende tijd.. maar we hebben echt wel weer héél veel mooie dingen gezien ja! :-)
Die laatste foto was trouwens in het stadje waar we op de laatste camping stonden, Ouroux-en-Morvan. Da's weer een mooie plaatsnaam voor een eventuele volgende abc-puzzel hahahahahaaa!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 10-07-16

Gelukkig dat ik komen kijken ben MizzD, ja ben ook benieuwd vooral waar die fel geschilderde houten huizen staan.
Goed dat alles goed is verlopen, en hoe gaat het met Jaxon, toch weer op de poot hoop ik?
tot morgen dan

Gepost door: greta | 10-07-16

@ greta..
Niet álles is even goed verlopen, maar op drie weken tijd is er altijd wel íéts hè.. en het was overkomelijk. Jaxon was net voor de vakantie alweer helemaal van die diarree af gelukkig.. hij heeft er geen nare gevolgen aan overgehouden en eet nog steeds als een dijker haha.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 10-07-16

@Nog eens de hele reeks gelezen, MizzD, van A tot Z... 'k Dacht dat er meer volk ging 'puzzelen' ! Wel veel werk geweest voor jou.
En nu maar wachten op het tromgeroffel...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-07-16

@ Lies..
Niet elke puzzelaars schrijft reacties en niet elke puzzelaar die reacties schrijft stuurt de antwoorden in.. dus aan de reacties kun je nooit veel opmaken hoor Lies.. ik wacht altijd netjes de binnenkomende mailtjes af en het waren er weer best veel.
Best de moeite waard.. en ik vind het gewoon zelf ook leuk om te doen. :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 11-07-16

De commentaren zijn gesloten.