13-11-16

Even tussendoor.. Cohen haiku

cohen haiku.jpg


 

08:45 Gepost door mizzD | Commentaren (12)

Commentaren

knap bedacht Mizzd

prettige zondag

Gepost door: Willy | 13-11-16

Hele mooie ode aan een pracht mens. Zong erg mooi ,maar schreef ook gedichten en liedjes. Ik vind dus je haiku erg mooi.
Ik kwam via een ander blog bij jou naam terecht en ik kom zeker nog eens op herhaling. Ik heb eens een film gemaakt(slide-show) over Dordrecht. Want ik zag dat jij er woont.De video kan je vinden op mijn YouTube kanaal.Als je het eens wilt zien. Ik wil je uitnodigen om eens op mijn blog te komen kijken. Onder elk fotoplaatje vind jij een gezellig plaatje of meer.
Ik wens je fijne Zondag. En groetjes uit Zuid-Holland van mij Tine

Gepost door: Tine de Jong | 13-11-16

@ Tine de Jong..
Was al eens langs geweest op je blog.. maar ik vond het een beetje ingewikkeld om er rond te kijken eerlijk gezegd. Ik zal nog eens een poging wagen, want ja, ik ben erg geïnteresseerd in alles wat met Dordrecht te maken heeft! niet dat ik er nog woon (zoals jij abusievelijk schrijft), maar omdat ik er geboren ben en het de mooiste stad van Nederland vind! :-) Bedankt voor de uitnodiging alvast!
Groetjess!

ps. een link naar je blog aan je naam was wel handig geweest! :-)

Gepost door: mizzD herself | 13-11-16

Inderdaad terug een groot verlies in de artiesten wereld in 2016, een zwart jaar.
Zijn muziek zal natuurlijk blijven verder leven.

OT: denk dat het skynet probleem vooral met mijn persoonlijke verbinding te maken heeft. Ik zit wellicht op een verouderde externe infrastructuur. Via test-aankoop heb ik dat aangeklaagd, maar er kwam nog geen actie van Proximus, de uitbaters van skynet.

Gepost door: pieterbie | 13-11-16

Prachtige teksten, hou van zijn muziek

Gepost door: Joke | 13-11-16

Goed dat je even zijn muziek hier neerzet MizzD, echt het is geen naam die ik me herinner, of is hij nooit zo razend populair geweest? Ben er nu iets over gaan lezen, lijkt me 'n man net als Johnny Cash altijd in het zwart gekleed, toch op de foto's die ik van hem vond hier op internet.
groetjessssssss

Gepost door: greta | 13-11-16

@ greta..
Oh meid.. is écht wel een hele bekende hoor.. songwriter voor velen ook! En die stem..! zo'n prachtig donkerbruin timbre.. héérlijke muziek! Zoek op YouTube nog maar eens op die naam.. hij heeft zóveel mooie nummers geschreven. Die zijn ook heel veel gecoverd, zoals Hallelujah bijvoorbeeld.. zo'n prachtig nummer. En Herman van Veens 'Suzanne' is een vertaling van Cohens ongeveer bekendste nummer.. ook zo'n mooie. Ik heb een lp van Jennifer Warnes, Famous Blue Raincoat.. zingt ze allemaal nummers van Leonard Cohen op.. een enkele zelfs sámen met hem.. één van m'n lievelings lp's hoor!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 13-11-16

Een groot iemand is niet meer
Gelukkig blijven zijn songs verder bestaan

Gepost door: Merel | 13-11-16

Gro(o)t(s)e Meneer, MizzD.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-11-16

heel mooie liedjes had hij

Gepost door: fotorantje | 13-11-16

Een mooie ode aan hem. Vroeger draaide ik heel vaak zijn muziek op mijn pick-up. Prachtige liedjes en muziek.

Gepost door: Noortje | 13-11-16

Mooie haiku voor een prachtig mens.

Gepost door: Haba | 13-11-16

De commentaren zijn gesloten.