04-02-17

Hap! :-)

ajax 00.jpgFoto's maken van de bloembolletjes op de vensterbank.. dat gaat tegenwoordig natuurlijk niet meer zo gemakkelijk. Want er zit een nieuwsgierig hondje meteen met z'n neus vooraan, te kijken wat ik allemaal wel niet aan het doen ben. Tja.. hij ís wel een beetje heel erg gewend dat alle aandacht naar hém gaat hè.. en dat heeft ie zelf ook wel het allerliefste hehe. Er komt maar weinig uit m'n handen zo de hele dag, want áls ik wat doe, staat Jaxon meteen paraat om 'mee te helpen'.. hahahaa! Zelfs de stofzuiger vindt ie helemáál niet eng, in tegenstelling tot z'n voorgangers, die altijd maakten dat ze wegkwamen, als ik dat ding tevoorschijn haalde.. ik kan Jaxons bovenlip bijvoorbeeld helemaal in de stofzuigermond opslurpen, het doet 'm niks. Gek hè.. terwijl ie voor de rest toch  veel banger voor van alles is aangelegd dan Axel of Lennox!
En als ik dus met m'n cameraatje bezig ben bij de vensterbank, zit meneer al heel snel op de bank toe te kijken. En dan probeer ik van hém natuurlijk ook meteen wat aardige fotootjes te schieten hehe..ajax 01.jpgajax 02.jpg

Maar dat fotocameraatje.. dat zegt een hond natuurlijk niks. Hij denkt alleen maar 'wat heeft de vrouw nou voor interessants in haar handen.. en waarom houdt ze dat zo vlak voor m'n neus?' En dan wordt ie alsmaar nieuwsgieriger..ajax 03.jpgajax 04.jpg

.. en komt steeds dichterbij! Z'n voorganger deed dat ook toen ie nog zo jong was als Jaxon nu is.. deze foto van hém, Axel dus, heeft járen dienst gedaan als m'n bureaublad..P1010002.JPG

En kijk eens.. bijna hetzelfde hehe..ajax 05.jpg

Maar waar Axel het daarna algauw gezien had ('ach, het ruikt niet naar lekkers, dus zal het ook wel niet lekker wézen' dacht ie waarschijnlijk, vreterd als ie was haha), Jaxon is meer van het pakken van dingen die helemaal niet te vreten zíjn.. en dus moest ik oppassen..ajax 06.jpg

.. en kon ik hierna m'n lens gaan droogmaken hahahahaaa!

Het is en blijft een speelse doerak hè.. maar hij wordt wel steeds braver ook hoor.. hij heeft zich gisteren bij de schoolvriendinnen van z'n beste kant laten zien! echt knap van zo'n nieuwsgierig hondje in een huis waar ie nog nooit geweest was..!

GROETJESSS!!!

ajax 08.jpg

08:09 Gepost door mizzD | Commentaren (19)

Commentaren

Goede morgen Mizz. Leuke serie foto's van Jaxon. Mijn kat wil nooit echt mooi stilzitten wanneer ik een camera in mijn handen heb, ze draait er het liefst van weg.
En wat stofzuigers betreft, in het asiel hadden we een prachtige witte langhaar kat (ik dacht Noorse boskat) dat was de enige die altijd naar de stofzuiger toe kwam. Andere katten waren of bang, of het kon ze niet schelen. Maar hij liet zijn pootjes en staart even in de slang verdwijnen en stopte bijna zijn kop erin. Maar als iemand hem wilde kammen, dan werd hij agressief, dat moest met minstens drie mensen worden gedaan. En af en toe zou hij gewoon geschoren moeten worden om de klitten op zijn buik te verwijderen.

Gepost door: Haba | 04-02-17

(Ook!) jouw geliefkoosde fotomodel, MizzD !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 04-02-17

en het blijft een knappe jongen!
Ik heb er hier een die ontzetten veel aandacht zoekt vanmorgen. Zijn kop ligt hier alweer op mijn schoot terwijl ik aan het typen ben. Ga best snel naar 't strand gaan met hem.

Gepost door: pieterbie | 04-02-17

@ Haba..
Goeiemorgen!
Die kat zal het van z'n laatste thuis gewend zijn zeker, dat ie met de stofzuiger 'geborsteld' werd.. als ie zo furieus reageerde op borstelen heeft die laatste baas waarschijnlijk voor de weg van de minste weerstand gekozen? Jaxon vindt het gewoon een spelletje.. wie is de sterkste, de stofzuiger of ik? hij valt 'm aan hehe! Echt goed poseren voor de foto doet ie ook nog niet hoor.. hij was nu alleen maar nieuwsgierig.. toen ie doorhad dat ie dat cameraatje niet mocht hebben was het ook gauw afgelopen! :-)

@ Lies..
Dat wordt ie nog wel, maar dat weet ie nog niet hehe!

@ pieterbie..
En die aandacht verdient ie ín het weekend van z'n anders zo'n drukke baas dubbel en dwars hè.. snel naar dat strand met die braverd!! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

Een hond heeft altijd graag wel dat je er mee bezig bent. ook met de camera maar niet met de flits aan want dan zien ze je niet zo graag meer met die camera aankomen weet ik nu zelf:-)

Gepost door: Patrick | 04-02-17

leuke close -ups Mizzd

groeten

Gepost door: willy | 04-02-17

@ Patrick..
Oh, maar ik gebruik de flits dus ook maar zelden.. zal het dan nú eens wel doen.. blijft die maffe hond er misschien eens vanaf! :-)

@ willy..
Dank je!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

leuke foto's, een echt fotomodel

Gepost door: fotorantje | 04-02-17

Zo'n beestje wordt echt een onderdeel van de familie. . Ongelofelijk mooi om te zien hoe rustig hij voor die laatste foto poseert. MizzD ik schreef het je al vroeger ik vind het gewoon een mooi, heerlijk hondje.
groetjesssssssss

Gepost door: greta | 04-02-17

Met die propere lens is de laatste foto de beste geworden. Slim beestje!

Gepost door: Gidsjoris | 04-02-17

@ greta..
Ja, dat laatste is hij wel, maar rústig poseren..?? neee dát doet ie echt nog niet hoor.. maar ik kan héél snel fotograferen hehe! :-)

@ Gidsjoris..
Hihi ik heb gewoon de beste foto voor het laatst bewaard hè.. dat ligt niet aan een schone of vuile lens hoor! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

Hoi Mizzke!
Héél mooie foto's van je lieve fotomodel! Het is echt wel een schatje hé!
Groetjes!

Gepost door: lena | 04-02-17

@ lena..
Om te zién wel ja..! ;-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

Je hebt maar wat geluk dat Jaxon in je lens wil kijken. De hond die we vroeger hadden keek op het laatste nippertje altijd weg ! Geef je hem misschien telkens een hondensnoepje zodat ie braafjes blijft zitten :-) In elk geval heb je een mooie reeks gemaakt.

Gepost door: magda | 04-02-17

@ magda..
Nee, gewoon wat ik schrijf.. hij wil m'n cameraatje pakken.. en het scheelde niet veel ook..! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

Nog even een reactie van mij ondanks dat het hier al bijna middernacht is.

Wat heeft Jaxon toch een lieve snuit. Solo, onze rode kater, moet ook niets van de stofzuiger hebben. Maar vreemd genoeg kan ik hem wel met de kruimeldief zuigen. Dat is wel fijn als hij erg verhaart.

Gepost door: Noortje | 04-02-17

@ Noortje..
Maakt toch niet uit hoe laat het is? als ikzelf al naar bed was had ik het morgen wel gelezen. :-) Maar hier is het pas half 11.. is het daar niet dezelfde tijd als hier?

Jaxon is niet bang, maar laat zich echt niet zuigen hehe.. hij wil met de stofzuiger spelen.. valt de stofzuigermond aan (net als ie met de bezem doet.. omdat het zo heen en weer gaat denk ik) en als het onderste gedeelte van de slang eraf gaat is het helemaal feest.. dat vindt ie dus echt het allerleukste, zelfs als z'n lip of z'n tong helemaal opgezogen wordt, dat maakt 'm niks uit haha. Maar van goed stofzuigen komt er maar weinig in huis dan! :-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 04-02-17

Nee in de winter is het hier 2 uur later. In de zomer 1 uur. Ze doen hier niet aan de zomer en wintertijd.

Gepost door: Noortje | 05-02-17

Een fotomodel om 'WOEF' tegen te zeggen :-)
Hopelijk ziet Jaxon je camera niet als een superlekker hondenbrokje !

Gepost door: Dirk | 10-02-17

De commentaren zijn gesloten.