11-03-17

Kersvers..

baby 00a.jpgbaby 00b.jpgJaaa.. de ooievaar had een prachtig kindje bij neeflief en zijn vriendin gedropt hoor.. storkie had zijn best gedaan! En mocht op z'n lauweren gaan rusten.. hoewel.. rusten? Hij is alweer druk aan het werk op z'n nest bij de kinderboerderij, dat ie aan het klaarmaken is voor eigen kroost neem ik aan. En wie zal dát dan brengen hè.. een collega-ooievaar? hahahaa! In ieder geval.. ik had een hele gezellige avond gisteren.. een kraamvisite zoals altijd: zwijmelen over zoveel liefs en kleins.. het was dan ook een scheetje. 'Baby of the Year' stond er op haar shirtje..baby 01.jpg

.. het jaar is nog lang, maar JÁ.. die titel is dus bij deze al vergeven hehe. Zal m'n andere nichtje, die ook (weer) zwanger is en in juli zal gaan bevallen, het niet mee eens zijn vrees ik hahahaha!

En jawel.. ik had geluk, het kleintje was 'op' hehe.. hoewel het niet veel scheelde..baby 02.jpg

.. haha zo schattig hè. Toen ze een beetje onrustig werd en wilde gaan huilen, kreeg ze papa's vinger.. dat hield 'r wel zoet..baby 03.jpg

.. en langzaam vielen die kleine donkere oogjes weer toe..baby 05.jpg

'Mooi koppie haar' zou mijn moeder gezegd hebben.. die zag dat graag. Ik kan me zelf altijd verwonderen over die kleine maar complete handjes.. dat vind ik zo mooi om te zien. Met die ieniemienie nageltjes en al.. zo leuk..baby 04.jpg

Toen ze zo lief sliep, wilde oud-tante haar wel eventjes vasthouden hehe.. baby 06.jpg

baby 06a.jpg.. maar daar werd het kleintje toch weer even een beetje wakker van en wat voelde ik toen? Ah ja.. ik had één hand onder haar gatje.. en was blij dat daar een luiertje om zat..!! hahaha! Tja.. vriendlief noemt die hele kleine babytjes niet voor niets drinkende, slapende schijtmachientjes hahhahaa! Hij vindt ze leuker als ze ietsje groter zijn. Maar aaach.. het is natuurlijk alleen maar goed als alles goed 'werkt'.. met een warme luier vol, sliep ze des te beter weer in..baby 07.jpgbaby 08.jpgbaby 09.jpg

baby 10.jpgHopelijk sliep ze 's nachts ook nog.. want dat was een klein beetje een probleempje.. ze hield haar ouders goed wakker. Of nou ja.. papa dan, want mama mocht 's nachts slapen.. papa haalde wel een paar uurtjes slapen in op de vroege morgen! 't Is altijd even behelpen met zo'n kleintje hè.. het slaapt wanneer het slaapt. Maar zo wordt het groot. En sssst.. ze slaapt alweer, handjes op haar buikje, de slaap der onschuld. We gaan nu maar zachtjes op onze tenen weg.. welterusten scheetje!

FIJN WEEKEND ALLEMAALLL!!!

baby 11.jpg

09:40 Gepost door mizzD | Commentaren (18)

Commentaren

Prachtig allemaal zolang ze 's nachts ook braaf zijn natuurlijk :-)

Gepost door: Patrick | 11-03-17

Proficiat met de baby of the year! Toen mijn (klein)kinderen geboren werden waren zij telkens de winnaar van die titel ;-)

Gepost door: omamoetje | 11-03-17

Mooi altijd zo'n 'kersvers' kindje. ik hoop dat ze binnenkort haar ritme zal vinden, want doorwaakte nachten, zijn voor de ouders geen feestje als ze weer moeten werken. Gek is dat mijn kinderen sliepen altijd de nacht door, nou ja van de laatste voeding rond elf uur, half twaalf 's avonds, tot een uur of zes half zeven in de ochtend. En die hadden nog katoenen oogjesluiers, dus die voelden echt wel wanneer ze nat waren.
Mijn kleinkinderen sliepen ook niet door, ik weet niet waar dat aan ligt, je hoort het vaak dat baby's tegenwoordig vaak nachthuilertjes zijn.
Maar als je zo'n kleintje ziet ben je toch altijd weer vertederd , of ze nu in de nacht huilen of niet.

Gepost door: Haba | 11-03-17

Hoi Mizzke!
Ben weer terug. Nog niet helemaal op en top, maar toch al veel beter. Ik was geveld door een gemene griep! Pffff!!!
Zo'n kleintje is heel erg schattig maar kan in het begin heel erg vermoeiend zijn voor de ouders! Mooie vertederende foto's!
Groetjes!

Gepost door: lena | 11-03-17

@ Patrick..
Oók als ze 's nachts niet zo braaf zijn.. da's alleen voor papa en mama niet zo leuk hehe.

@ omamoetje..
Hehe.. ik denk dat élke baby die titel krijgt! :-)

@ Haba..
Ze had nu net de nacht ervoor voor het eerst doorgeslapen.. de ouders waren helemaal blij. Aaach.. het zal wel goedkomen hè.. het zijn toch meestal fases. Hoewel ik ooit op de peuterspeelzaal een kindje gehad heb die de eerste 1½ jaar van haar leven dag en nacht gehuild had.. die moeder droeg er nog de sporen van in haar gezicht.. oefjes!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 11-03-17

@ lena..
Oh tegelijk gereageerd! :-)
Oei.. al maar goed dat je weer een beetje onder de levenden bent.. griep is geen lachertje hè.. een echte griep dan, die velt je voor weken! je zult je voorlopig nog wel heel erg moe voelen vrees ik..! dan kun je misschien nog beter moe zijn van zo'n kleintje dat niet wil slapen.. hoewel m'n neef en z'n vriendin daar wel anders over zullen denken haha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 11-03-17

Ik vind het soms zo wonderlijk dat wij ook van die kleine vingertjes etc gehad hebben. Leuk ook dat ze al wat haar heeft.

Ik heb vroeger een collega gehad die ook een kindje had die nacht en dag huilde. Op het laatst zei ze dat ze niet meer voor haar zelf kon instaan. Ze was bang dat ze hem iets zou aandoen. Ze werd er gek van en zag er op het laatst als een spook uit. Kindje is toen een tijd opgenomen in het ziekenhuis en bleek achteraf voor verschillende voedingsstoffen overgevoelig te zijn en daardoor veel buikklachten te hebben. Wel vervelend voor haar dat het zo lang duurde voordat er iets gedaan werd.

Gepost door: Noortje | 11-03-17

niets mooier dan het nieuwe leven Mizzd !!

groeten

Gepost door: willy | 11-03-17

@ Noortje..
Kale babytjes zijn erg zeldzaam in onze familie.. ik geloof niet dat die er al waren! :-)
Kan ik me goed voorstellen hoor.. als zo'n kleintje alsmaar huilt en je weet natuurlijk niet wat er scheelt wat dat kunnen ze niet zeggen. Ik weet niet of die mensen toen van die peuterspeelzaal waar ik het over had, bij een dokter liepen ermee... zal ook wel hè.. het lijkt me niet normaal, dan ga je niet maar anderhalf jaar door blijven lopen ermee.

@ willy..
Zo is dat! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 11-03-17

Ahhh..., wat een liefje, MizzD, en jij..., fier...., terecht.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-03-17

Daar blijf je maar foto's van maken hé! Zo'n minimensje met alles erop en eraan daar kijk je vertederd naar. En het lijkt me toch een rustig kindje te zijn. Maar ergens las ik dat de papa het 's nachts mag sussen. Ach dat komt wel goed !
Het is graag bij oud-tante zo te zien.:-)

Gepost door: magda | 11-03-17

@ Lies..
Ja, ze hebben dat goed gedaan hè..! :-)

@ magda..
Ja, papa is de nachtwacht.. alleen niet van Rembrandt hahaha! Overdag is ze rustig, maar 's nachts slaapt ze niet.. ze moet later maar net als Lena nachtzuster worden hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 11-03-17

Ook de ooievaar moet opvolgers krijgen, anders zitten we mooi met onze handen in het haar.
Wat een lieverd, en zo overtuigend gapen.
Het blijft mooi om te zien en je krijgt nog een verrassing.
Je bent met recht een trotse tante, jij hebt al een pracht weekend. Hans

ot, ik heb een grote muziek verzameling op MP3 en Youtube is mijn vriend die helpt ook vaak.

Gepost door: Hans | 11-03-17

Altijd lief zo'n kleintje

Gepost door: Merel | 11-03-17

@ Hans..
Zeker weten hoor! :-)

Aah.. zo.. ik dacht dat je nog een flinke verzameling vinyl had of zo.. wij hebben dat nog wel, maar draaien er zelden nog wat van hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 11-03-17

haha, super!
vertederend.
Jullie staan beiden heel mooi op de foto.
Ik blijf superblij dat alles terug ok is met dit mensenkind, dat vreet aan mij wanneer babietjes ziek zijn en in het ziekenhuis moeten liggen.

Gepost door: pieterbie | 12-03-17

aaaaaaaah smelt, zo lief

Gepost door: fotorantje | 13-03-17

Proficiat aan je neef, heel leuk om te lezen! Ik zal er vanavond een Drambuy'ke op drinken.

Gepost door: Gidsjoris | 13-03-17

De commentaren zijn gesloten.