08-05-17

Oplossing!

st 1.jpgVoor alle nijvere puzzelaars onder jullie plaats ik nu meteen ook maar de oplossing.. ik zal zelf nog wel druk zijn met de nodige opruimwerkzaamheden die zo'n vakantie toch altijd met zich mee brengt hè! En bovendien heb ik vandaag ook nog meteen een verjaardag in de familie om mee te gaan vieren!

Omdat ik ook dit postje van tevoren onder de planknop zet, weet ik nog niet of jullie de puzzelst 2.jpg moeilijk vonden of dat het meeviel.. ikzelf vond het in ieder geval heel leuk om te maken en ik hoop dan ook dat jullie er sowieso plezier aan beleefd hebben, of ie nou moeilijk of makkelijk was.

Hieronder staan alle foto's in z'n geheel.. dan wordt alles vast meteen een heel stuk duidelijker. De te vinden letters heb ik onderstreept.. en dan krijg je de zin die helemaal onderaan al die foto's staat.

Hopelijk heeft iedereen van de mooie Keukenhof-foto's genoten, die ik door de jaren heen nam (vanaf 2003 tot nu).. ik gebruik er hier nog eentje om mijn zwagertje, ardnas haar ventje, te feliciteren met zijn verjaardag vandaag! hg c.jpg

En een ieder die mee gepuzzeld heeft, bedank ik van harte!

GROETJESSS!!!

01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpgoplossing.jpg

oplossing2.jpg

 

 

08:37 Gepost door mizzD | Commentaren (29)

Commentaren

whaha frietje, neeeuuu dat zag ik er helemaal niet in in de detailfoto
maar de tent deed mij de das om, daar zag ik alleen maar een vlag, wimpel, zeil, enz in :-D
en hand, ja, daar zat ik met nagels, vingers, zelfs pootje (van dat beestje)
uiteindelijk was het super simpel :-D

Gepost door: fotorantje | 08-05-17

bij dat frietje dacht ik aan ananas

Gepost door: fotorantje | 08-05-17

@ fotorantje..
Ik denk dat dat het nadeel is van de reacties niet te modereren.. dan schrijft iemand iets als oplossing en dat zet dan anderen op het verkeerde been. Toen ik als eerste FRUIT las als oplossing (ik dacht van Lies) stond ik al verbaasd.. maar toen ging iederéén ook aan fruit denken als oplossing hehe.. dat was wel grappig om te lezen.
Vingers had ook gekund voor die laatste foto hè.. is ook de 3e letter een N.. net als je bij de HOND ook TONG als oplossing kon hebben.. zelfde letters op de goeie plek. Maar ik had dus een klein detail genomen.. als er dan een paar vingers op staan, kun je aannemen dat ik de gehele hand bedoelde. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

Ik zat er van het begin al helemaal naast. Maar het waren toch allemaal leuke plaatjes :-)

Gepost door: Patrick | 08-05-17

@ Patrick..
Heb toch wel redelijk geslaagde foto's opgezocht om te gebruiken natuurlijk.. anders was dit postje zo lelijk geworden hahahahaa!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

De friet heeft mij de das omgedaan. Ik zag daar een ananas in en kreeg dus geen die naar dan. Daarom had ik geen lekker lopende zin.Verder had ik wel de goede letters hoewel ik ook niet alle foto's goed had.
Ik vond het weer super leuk die puzzel maar dat wist je denk ik al. Dank dat je ons weer zo'n leuke puzzel hebt voorgeschoteld.

Gepost door: Noortje | 08-05-17

@ Noortje..
Haha.. die ananas heb ik er zelf nooit in gezien.. maar ik was wel bang dat m'n Nederlandse puzzelaars er wellicht PATATJE van zouden maken en dan klopt het ook niet hehe.
Ja.. ik ken m'n vaste puzzelaars nu wel en dat die het sowieso leuk vinden om mee te doen.. vind ik echt harstikke super hoor.. maakt het de moeite meer dan waard! Kreeg van m'n zussie ook een oplossing opgestuurd en die was wel helemaal goed, maar of ze álle foto's geraden had weet ik (nog) niet.. dat zal ik vanmiddag wel horen hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

Nou dit is de eerste keer dat ik niets heb ingestuurd. Kon er geen chocola van maken, maar dat is ook logisch, want ik heb blijkbaar een aantal postjes gemist!
Ach, volgende keer maar weer :))))
Welkom thuis in ieder geval;)

Gepost door: heaven | 08-05-17

jaja bij hond had ik tong maar dat maakte niet uit
die ananas kwam niet doordat iemand al iets zei over fruit, want k baseerde mij niet op wat anderen zagen, k twijfelde tussen ui en ananas :-D
eigenlijk vond ik het zo wel leuker omdat je anderen dan ook ziet sukkelen haha

Gepost door: fotorantje | 08-05-17

als je het zo bekijkt, lijkt het eenvoudig

maar dat was het toch niet Mizzd..

de zon laat het trouwens afweten vandaag

groeten

Gepost door: Willy | 08-05-17

@ heaven..
Logisch, want er zat helemaal geen chocola bij! :-PPP
Het gaat maar om de lol hè.. maar ik had jou fanatieker ingeschat! :-PPPPPPP

@ fotorantje..
Dat is dan weer een voordeel van niet modereren hahahaha!

@ Willy..
Nee.. dat begreep ik uit de reacties ook.. als ik die puzzels maak, heb ik het idee dat iedereen alles zó invult, maar dat valt toch altijd tegen.
Hier is de zon net verschenen hoor.. en volgens mij trekken de opklaringen naar het zuiden verder, dus jullie zullen er weldra ook van kunnen genieten! :-)

Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

ik heb heb het zo nu en dan even geprobeerd maar ben ook even weggeweest en ja dan zijn er andere dingetjes om te doen

Gepost door: merel | 08-05-17

Hoi Mizzke!
Zie je wel dat je een lettertje vergeten was! Ik zat dus toch goed, maar bij de wijn zette je enkel de 2e en de 3e letter en hier staan de 3 laatste letters!
Ik zag het dan helemaal niet meer doordat ik dacht dat ik fout zat. De laatste foto's met dat vuur en die hand wist ik niet meer of het vuur, vlam... en vingers, nagels... maar dacht niet aan hand.
Was wel leuk hoor, ook de speculaties van de anderen deden me soms wel eens lachen!
Groetjes!

Gepost door: lena | 08-05-17

Ja maar het probleem was dat sommige foto's geheel anders konden worden geraden.

Gepost door: Patrick | 08-05-17

Die frieten heb ik er niet uit gehaald. Ik dacht dat het een fruitcocktail was. Ik zat dus met laat duizen... en die d kwam niet.
In plaats van hond dacht ik Lennox.
Met de wijnfles dacht ik aan FF (...of France op het etiquette.
Dus: ik heb het gewoonweg niet gevonden. Wel leuk!

Gepost door: Gidsjoris | 08-05-17

alé hoe is het mogelijk, had niet gedacht dat je zo met de deur in huis zou vallen. Ik kwam 'm net oplossen.
Ja, sorry, had wel kunnen denken dat je terug ging zijn, maar ik had afgelopen weekeinde geen tijd, had wel twee feestjes op het programma staan.
Niet getreurd.
Ik vond 'm best meevallen qua moeilijkheidsgraad.

OT: ik vind hondjes ook mooi, hoor, maar een mens wil toch wel eens zijn cultureel niveau ook wat opkrikken. Enfin, ik heb daar wel nood aan. Maar ergens in de loop van de week passeert er wel een hondje op mijn blog.

Gepost door: pieterbie | 08-05-17

Boeiend, MizzD, ook om mijn geklungel te zien !
'k Laat mij zelden op 't verkeerde been zetten door andere reacties.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 08-05-17

@ lena..
Ik was niks vergeten. Volgens mij heeft het alfabet 26 letters.. en daar is de IJ er ook één van.. géén twee! :-PPP
Aaach.. je was al een heel eind hè.. en je had er lol aan, dat was de bedoeling! :-)))

@ Patrick..
Als het meteen helemaal duidelijk is wat het moet zijn, kan ik die zin er net zo goed meteen opzetten hahahaa.. er moet wel wat te raden overblijven natuurlijk! :-)))

@ Gidsjoris..
Je hebt er dus duidelijk aan meegedaan en er plezier in gehad.. da's ook wat waard hè.
Dit was trouwens Lennox niet.. het was Axel.. maar zo moeilijk hoefde het helemaal niet.. je hebt te ver doorgedacht, het was dus simpelweg HOND. :-)

@ pieterbie..
Aaah sorry! Maar ik wil natuurlijk snel met mijn vakantieverslagen beginnen hè.. en aangezien ik dacht dat de meesten wel uitgepuzzeld zouden zijn nu, heb ik die oplossing er maar opgegooid. Je had de post natuurlijk niet helemaal naar beneden hoeven scrollen hehe..!

't Was niet zo serieus bedoeld hoor, die opmerking van mij op jouw blog.. ik hou ook van kunst en bovendien is het jóúw blog waarop je mag posten wat je wilt hè! Ik was vanochtend nog eens terug geweest om alles wat beter te bekijken hoor!

@ Lies..
Ja, misschien wel grappig om dat modereren voortaan maar te laten.. het heeft voordelen en nadelen hè.. maar 'geklungel'..?? welneeeee.. gewoon 'meedoen' is dat!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

Oei ik was al verkeerd gestart( wijn en bier ,de tweede letter is dan i )en daarna klopte het natuurlijk voor geen meter. Bij bepaalde foto's wist ik niet eens wat het voorstelde. Leuk was het wel,:-)

Gepost door: magda | 08-05-17

@ magda..
Wijn en bier zijn toch twee heel verschillende woorden?.. het moest er steeds maar eentje zijn, zó moeilijk maak ik het nu ook weer niet hoor! (bovendien is de tweede letter van wijn een ij wat mij betreft! :-P )
Maar aaach.. als je maar plezier gehad hebt hè! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 08-05-17

Van harte gefeliciteerd met je zwager, hij moet wel bijzonder zijn als je zoveel voor hem over hebt als de puzzel.
Heb er toch een paar verkeerd gezien. Hans

ot, wel plaatjes maar dan om te kijken.

Gepost door: Hans | 08-05-17

Nee nee, wijn bestaat uit 4 letters, geen 3. De y is een letter uit het alfabet maar je schrijft toch geen wyn??? Of is dat anders in Nederland? ;-op
Groetjes!

Gepost door: lena | 09-05-17

@ Hans..
Begrijp niet helemaal wat je bedoelt en ik denk dat jij iets verkeerd begrepen hebt, maar ja hoor.. ik heb een hele lieve zwager! :-P

@ lena..
Ja, dat is anders in Nederland.. of misschien is het alleen anders voor mij, ik vind de IJ één letter hahahahahaa! Maar Noortje schreef het toch ook al hè.. 'wijn bestaat uit drie letters'.. dus die denkt hetzelfde als ik! :-PPP Misschien toch iets Nederlands dan.. maar ook logisch. Als je het alfabet opzegt eindig je met 'X IJ Z'.. een Y zou je als 'ie-grek' uitspreken. :-PPP
Maar jij kent me ook ondertussen.. zou ik een lettertje vergeten??? en zou ik niet eigenwijs een ij als één letter kunnen beschouwen?
Je bent er in ieder geval even lekker mee bezig geweest hè hahahahaa!

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 09-05-17

Zeg dat wel! Je hebt me helemaal op het verkeerde been gezet! En Noortje dan inderdaad ook!
Groetjes!

Gepost door: lena | 09-05-17

@ lena..
Hihihi.. ach kom, het was toch maar voor de lol hè.. dus zo'n lettertje meer of minder hehe.
Maar nee, Noortje had wel ij en n als twee letters gezien hoor.. alleen zij had die friet voor ananas aangezien hehe. Had jij die friet herkend trouwens?? m'n zussie wél.. maar ook wel alleen omdat ze bedacht had dat het 'ie' moest zijn, de letters daar. :-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD herself | 09-05-17

Nee, zag er ook eerder fruit in dan frieten. Gokte ook op ananas, maar dat klopte dus ook niet. Pas door een beetje te puzzelen in mijn hoofd later kwam ik op die zin. Maar die wijn deed me dan weer de das om. Maar ik heb me geamuseerd hoor, vooral ook al met de reacties van iedereen!
Groetjes!

Gepost door: lena | 09-05-17

@ lena..
Hahahaa.. maar dat kon je toch ook wel een beetje puzzelen in je hoofd.. die wijn? :-PPP
Ja.. denk dat ik niet meer ga modereren.. was vast een extra 'attractie' hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 09-05-17

mizzzzz toch, wijn, zijn vier letters, rare Nederlanders haha

Gepost door: fotorantje | 10-05-17

@ fotorantje..
Rare Belgen zal je bedoelen! :-PPP

Gepost door: mizzD herself | 10-05-17

De commentaren zijn gesloten.