17-02-18

Het poseren vanuit een ander perspectief..

ap 0.jpgZo.. dat was me wat van de week.. gaat die vrouw eindelijk weer eens met mij, Jaxon hè, dat begrepen jullie wel zeker hehe wroefff!, naar buiten.. gaan we naar dat doodenge parkje met die afschuwelijk smalle bruggetjes.. en wat denken jullie? moest ik daar ineens op m'n platte gat gaan zitten! En niet voor een lekker hondenkoekje of zo hoor.. welneeeee.. dat zwarte doosje kwam tevoorschijn! begot als ik weet wat dáár nou voor leuks of lekkers aan is hoor! wroeffjes! Maar goed.. ik dus zitten.. en zodra ik dat klikje hoorde, huppeteeee.. kwam deze jongen meteen weer in de poten.. want jaaa.. ik rook daar in dat parkje wel allemaal interessante luchtjes natuurlijk hè! woef!

Maar niks van!!! ik moest wéér gaan zitten! nou okee goed.. je kunt het krijgen zoals je het hebben wilt hoor vrouw.. ik ging dus zitten. Maar geloof maar niet dat ik naar dat gekke zwarte doosje ga zitten kijken! Ik heb wel wat beters te doen.. geeuwen bijvoorbeeld hehe wroeff.. jammer genoeg klikte de vrouw net te vroeg..ap 01.jpg

En toen zat m'n lip volgens haar niet goed.. wat nou niet goed? ik mag toch wel op m'n lip zuigen als ik dat zelf wil grr?ap 02.jpg

Nee hoor.. ze haalde die lip uit m'n bek en ik moest mooi poseren zei ze pfff.. wat is dat nou weer?.. ik ben maar een eenvoudige hoHEYYY!!! loopt daar nou een vriendje??..ap 03.jpg

.. ja echt hoor.. ik zie 'm lopen.. daar achter die bomen..ap 04.jpg

Hey wacht es.. daar is er nog eentje!..ap 05.jpg

Verdikke vrouw.. duurt dit nog lang? ik mis alle fun en ik vind híér geen donder aan..ap 06.jpg

Ooooh.. daar gáán ze .. en ik hier maar zitten..ap 07.jpg

En daar gaat de andere.. pfff.. en die had ik zo graag eens besnuffeld..ap 08.jpg

Nee hoor.. compleet pleite.. verdwenen in de verte grrrr.. vrouw.. ik ben boos.. ik werk niet meer mee met dat domme 'poseren'.. ik ga in staking, bekijk het maar!
Dag mensen die dit blog lezen.. ik staak hoor, ik zie jullie niet meer.. zien jullie mij dan ook niet meer?

DE GROETEN! WROEFFF!
poot jax.jpg 

ap 09.jpg

 

07:16 Gepost door mizzD | Commentaren (24)

Commentaren

Hoi Jaxon!
Schitterend! Die snoet spreekt boekdelen! Je had er echt zin in. Niet dus! ;-)))))))
Groetjes, ook aan je vrouwtje!

Gepost door: lena | 17-02-18

@ lena..
Pfff.. jij bent ook een mens zeker? wat vinden die toch aan dat geklik met zo'n doosje?? je kunt het niet opvreten (tenminsteeee.. dat mág niet.. heb het eens geprobeerd met een ánder doosje.. dat van de tv.. daar was de vrouw héél boos om hoor! dus dat probeer ik maar niet meer wroeff!)
Allee.. ik zal die groetjes wel doorgeven hé.. maar de vrouw was vanochtend toch alweer boos op mij.. ik ging alleen maar héél even op haar rib staan op bed vanmorgen.. ja, kan ik er wat aan doen.. ik weet toch niet wat waar zit onder zo'n deken? :-/
Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

Tja Jaxon, je vrouwtje is natuurlijk dol op dat zwarte doosje en wat ze daar zoal kan meedoen. Maar intussen moet jij je tijd verbeuzelen terwijl er in de verte leuke teefjes te bespeuren vallen. Jij bent natuurlijk een knappe kerel en alle teefjes uit de buurt zien jou wel zitten. Maar je hebt nooit tijd voor ze. Je moet alsmaar poseren voor dat idiote zwarte doosje. Groot gelijk dat je in staking gaat !

Gepost door: Fluwijn | 17-02-18

hahaha, wat een ijdeltuit ben jij toch jaxon:-))

Gepost door: Patrick | 17-02-18

@ Fluwijn..
Zeker weten dat jij ook een mens bent? want jij snapt het helemaal! woef! :-)

@ Patrick..
Ijdeltuit?? wasda?

Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

ik zie alleen dat dit wel heel mooie foto's geworden zijn Jaxon
heel flink van jou om zo tegen je zin te poseren, zelf zou ik dat namelijk nooit doen :-)

Gepost door: fotorantje | 17-02-18

@ fotorantje..
Hehe.. tja.. ook al heb ik geen zin om te poseren, ik ben en blijf een knappe bink hè wroeff.. dat had die gast hierboven, die Fluwijn, goed gezien! :-)
Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

Hahahaha Jaxon, ocharme... ik was er al lang vandoor gegaan... eerst ff uitrazen en daarna poseren...
Maar het moet gezegd: jouw poseren levert wel prachtfoto's!!!

Gepost door: Chantal | 17-02-18

Zeg Jaxon, je kreeg toch wel een beloning voor al dat geposeer?

Gepost door: Chantal | 17-02-18

Maar euh Jaxon, wens je bazinneke van harte beterschap, stel je voor dat ze met jou niet meer zou kunnen wandelen. DAT ware pas echt een drama, ja toch?

Gepost door: Chantal | 17-02-18

@ Chantal..
Allee gij.. de vrouw dacht dat de reageerknop was blijven hangen en dat er drie dezelfde reacties zouden staan.. maar jij zit hier gewoon de hele boel vol te kletsen hahahaa woefff!
En nee.. niks geen lekkers.. de vrouw zegt dat ik dat al méér dan genoeg krijg.. ze zette me zelfs al eens op dieet grrrrrrr! Ze moest zelf ook maar eens gaan lijnen... dan komt de klap niet zo hard aan als ze valt hahahaa wroefff!
Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

Je mocht het dan niet leuk vinden dat je moest poseren Jaxon maar ik vind het wel leuk om de foto's van zo'n knappe bink te zien.
Ook vind ik het heel leuk dat jij een postje schreef.

Gepost door: Noortje | 17-02-18

@ Noortje..
Ik hoorde dat mijn voorganger dat ook weleens deed.. beetje vaak eigenlijk. Reken daar vooral maar niet op hoor.. ik vind dit net zo leuk als poseren.. NIET dus.. ik zie hier ook geen koekjes! hehe wroefff!
Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

Woeff woeff soms is poseren afzien maar woeff woeff je bent heel flink geweest

Gepost door: Merel | 17-02-18

Wat is nu mooier, de foto's of 't verhaal... ?! Schitterend, MizzD !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 17-02-18

@ Merel..
Ik heb eigenlijk niet zo heel erg m'n best gedaan hehe wroefff!

@ Lies..
Waaat?? zit ik hier tekst en uitleg te geven en dan krijgt de vrouw de eer?? pfff wafwafwaf.. ik ga dat dus echt niet meer doen voorlopig hoor! wroef!

Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 17-02-18

Goede morgen. Jaxon joh je hebt groot gelijk hoor poseren moest verboden worden. De vrouw maakt maar actiefoto's van je. Kijk je bent een knappe hond, dat natuurlijk wel en daarom wil ze je heel mooi op de foto zetten. Maar om zo lang te moeten zitten op die koude grond, is ze soms vergeten dat het heeft gevroren? Een hond krijgt er nog koude billen van ook. Dat de vorige honden dat graag deden, soit, maar jij bent jij dus uniek ;)
Een fijne zondag voor jullie gewenst.

Gepost door: Haba | 18-02-18

Ot. Het kijken naar de rouwdienst van mijn schoonzus, ging via www.kerkomroep.nl ik weet niet of alle kerken daarbij zijn aangesloten.

Gepost door: Haba | 18-02-18

Echt grappig, zo heeft hij ook zijn zegje gehad. Hij zal dus zijn eigen foto's niet zien heb ik begrepen.

Gepost door: Gidsjoris | 18-02-18

@ Haba..
Hmm.. het lijkt wel of hier ook honden reageren.. eerst die Fluwijn al en nu jij.. jullie hebben dat helemaal goed begrepen.. waarom kan die vrouw hier mij niet zo goed begrijpen als jullie?? wroeff! En m'n bíllen ben ik nog niet zo bang voor, daar zit genoeg haar op.. maar m'n bállen..!!! hehe wroef!

@ Gidsjoris..
Waarom praat jij zo langs me heen.. of ik niet besta? Is het dus écht zo.. als ik jóú niet zie, zie jij míj ook niet?? wroeff!

Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 18-02-18

@..
OMG!!! heb ik er wéér zo eentje die stiekem achter m'n rug op dat toetsenbord zit te tokkelen?? en nog brutaal tegen m'n bezoekers ook? oh oh oh! die moet ik nog wat beter in de gaten gaan houden..! ;-)

@ Haba..
Ooh het was in een kerk.. tja, dat was bij Lucretia niet.. die moest niks van geloven hebben, daarom konden we ook zo goed op schieten denk ik..! ;-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD herself | 18-02-18

De poseerfoto's zijn allemaal mooi hoor Jaxon. A doe je dat niet met je volle plezier!! Maar het meest heb ik nog genoten van al die reacties en jou wederwoord, hahaha!

Gepost door: magda | 18-02-18

@ magda..
Aaah.. jij bent vast ook een mens.. want ik snap er niks van, waarom je moest lachen.. wroef!
Woefjesss!

Gepost door: jaxon himself | 19-02-18

ocharme, hij valt in slaap.
Dat hondje zo afbeulen.
Leuke portretten!

Gepost door: pieterbie | 07-03-18

De commentaren zijn gesloten.