28-04-09

Born to be not so wild...

motorbike Met motorfietsen heb ik een beetje een haat/liefdeverhouding...ik vind ze wel stoer...en ik val klaarblijkelijk op jongens die motorrijden! hahaha! Toen ik 16 was kreeg ik al eens verkering met een jongen met een motor...en vriendlief was nummer twee! Maar toen wij net verkering kregen, kreeg mijn oudste zus dat afschuwelijke ongeluk waar ik bij was...toen zij tijdens een wandeltocht door een motorrijder ( een joyrijder van 16 die de motor van zijn pa 'geleend' had!) achter mij weggereden werd, een sloot in, waar ik 'r meer dood dan levend weer uitgevist heb. Onbeslist Zo'n ervaring hakt er in. Dus nee...ik stond niet zo te trappelen om bij vriendlief achterop te stappen op zijn zwarte Suzuki 650! Maar hij wist me wel zover te krijgen hoor...
zweden 1983a...sterker nog...hij wist me zelfs zo gek te krijgen zélf motorrijles te gaan nemen en een motor te kopen! Een niet zo zware...ik heb er wonderlijk genoeg zelf geen foto's van, maar vond deze via google...
honda1 honda2..goooh, had meer wat voor de blauwe maandag geweest hè! hahahaha! Precies zo'n zelfde had ik...in dezelfde kleur! Een Honda CM400T. Ik had er alleen een windschermpje nog op gekocht, want op de grote weg werd ik er zowat afgeblazen als ik het gas opendraaide hahahaha! Tong uitsteken Ik heb drie maanden een proefrijbewijs gehad en toen...ben ik toch maar eerst mijn autorijbewijs gaan halen! Stoerhahahah! En toen ik dat eenmaal had, had vriendlief ondertussen ook zijn autorijbewijs gehaald en toen kochten we ons eerste autootje...en dat vond ik toch wel veel comfortabeler dan die motorfietsen hoor! hahahaha!
motorbike2 Tja...vriendlief is altijd meer een motorfanaat geweest dan ik...en hij heeft er dan ook, zodra het kon, weer eentje gekocht hè...afgelopen januari, een BMW 800 ST!
motormuis En hij staat er nog steeds even stoer mee vind ik!! hahaha! Lachen

Ik heb me nog wel zo'n 20 jaar bezig gehouden met een familieblad, dat de Koperen Motor heette! hahaha! Schrijven was altijd al meer mijn ding dan stoer op een motor zitten! Tong uitsteken
front km

FIJNE DINSDAG ALLEMAAL!!!

wa3

08:00 Gepost door mizzD | Commentaren (10)