26-04-09

mizzD on wheels...het prille begin!

pramTja...allereerst waren daar natuurlijk de kinderwagenwielen die mij verplaatsten...ik lag in een oudje hoor, als baby!
ik in de wagen
Dit is trouwens de allereerste foto waarop ik aanwezig ben...niet te zien natuurlijk, want ik lag er dus in hè! Toen twee jaar later m'n zussie heaven geboren werd, kon die wagen echt niet meer en werd er een mooie nieuwe gekocht...
kinderwagen met heaven ( die reed zo te zien als de gesmeerde bliksem...ik loop me hier rechts de blaren aan de hand van grote zus!! haha! Tong uitsteken)
En hier zit ik in een wandelwagentje...ben ik alweer wat groter en paste niet meer in een kinderwagen dus..maar lopen zoals op de foto hierboven ging vast ook nog niet zo goed. Mooi plaatje van Dordt trouwens, zo op de Visbrug met het beeld van de gebroeders de Wit op de achtergrond!
in de wandelwagen en alle broertjes en zusjes likkend aan een ijsje hahaha!

AUTOPETOf ik ooit een driewieler gehad heb kan ik me niet meer herinneren...denk het eerlijk gezegd niet. Maar een step, of een autoped zoals wij dat noemden, die had ik wel! Een rode...dat is altijd wel mijn lievelingskleur geweest! En op luchtbanden hè...van die hele houten stepjes, ja die hadden wij ook wel, maar een autoped op luchtbanden, dat was je van hèt! Lachen
ik met autoped Denk niet dat dit mijn rode al was...ik was volgens mij iets ouder toen ik die kreeg, dit zal de lichtblauwe wel zijn waar mijn oudere zusjes en broertjes al op stepten.
Ik heb aardig wat metertjes op mijn autoped gereden hoor...ik geloof dat m'n moeder zelfs bang was dat mijn ene been korter zou blijven dan de andere hahahahaa! Nu moet ik zeggen...m'n rechtervoet is wél een halve maat kleiner dan de linker...zou ie van het steeds maar afzetten zo afgesleten zijn geraakt? hihi!
De lol was wel eventjes van het steppen af, toen ik een keer mispakte aan het stuur en toen met mijn gezicht hierop sloeg...precies tussen neus en mond! VerrastEen diepe wond zorgde voor een littekentje dat m'n hele jeugd wel te zien is geweest, maar mettertijd vervaagd is. Ik vraag me nu af of het neusschot, waar de KNO-arts twee jaar geleden van vaststelde dat het nogal scheef staat, wellicht dáárdoor zo uit het lood is geslagen? hahahahaha! Tong uitsteken

De kinderwagens van nu lijken vaak in de verste verte niet meer op die van vroeger...en zéker die driewielige stoere dingen niet! En de wandelwagentjes waren toén al opklapbaar, maar láng zo handig en klein opklapbaar niet als de buggies die een hele tijd razend populair waren en die je nog steeds wel ziet.
Het steppen is later weer heel erg in de mode geraakt...eerst die kekke aluminium dingen op die massieve rubberbandjes en later die hele grote verlaagde waar volwassenen kílometers op gingen steppen! Hmm...ik hou het nu maar bij wandelen hoor! Knipogen

FIJNE ZONDAG NOG!!

wa1

08:01 Gepost door mizzD | Commentaren (4)