20-01-18

20 januari moet je weten..

58a.jpg.. werd ik in de wieg gesmeten! hehe. Tja.. het zal gevoeglijk bekend zijn dat ik vandaag m'n verjaardag vier.. m'n 58e om precies te zijn.. en nee, ik doe daar niet moeilijk over.. je bent maar zo oud als je je voelt en ik voel me soms 18 en soms 88.. en héél soms dus zo oud als ik in jaren ben hihi. Maar ik ben sowieso elk jaar weer blij dat ik het weer gehaald heb.. blij met elk jaartje erbij, dat zeg ik elk jaar weer als ik jarig ben en ik sta daar voor de volle 100% achter. Er zijn té veel mensen die het graag hádden gehaald.. you know what I mean. Dus ik vier het van harte.58.jpg
En nee.. ik laat ook het overlijden van m'n lieve vriendin lucretia geen schaduw werpen over mijn feessie.. ik denk liever, met een brede glimlach op m'n gezicht, terug aan vorig jaar toen ze me, compleet onverwachts, zo leuk verraste op m'n verjaardag door zomaar ineens voor m'n deur te staan hehe. Tkoffie 0.jpgerwijl ze me aan de telefoon had hè, al vragend of het druk was en zo hahahahaha wat een stunt was dát.. heb er wéér lol om.. en ik denk dat ze nog met me mee zou lachen als ze kon hehe. Superleuke herinnering aan een fantastisch toffe meid!
Maar ik ben vandaag jarig dus en bij een verjaardag hoort koffie met gebak.. gelukkig heb ik genoeg.. dus ik zou willen zeggen.. tast toe. Een gewone koffie.. koffie 1.jpg

.. of meteen al maar een verwenkoffie..koffie 2.jpg

Of wie er niet van koffie houdt misschien een lekkere warme chocolademelk.. een gewone..koffie 2a.jpg

.. of een moderne speciale hehe..koffie 2b.jpg

(thee mag ook, maar daar had ik geen foto van in m'n archief! hahaha) En natuurlijk taart.. in alle soorten en maten..koffie 3.jpgkoffie 4.jpgkoffie 6.jpg

Maar mocht je dat soort dingen 's morgens niet lusten (?? rare mensen, die Belgen haha) of je leest hier pas later op de dag, dan is een lekker glaasje bubbels ook wel te regelen hoor..na 1.jpg

..  bubbels zonder alcohol kan natuurlijk ook..na 3.jpg

.. of geheel andere dranken.. whatever you fancy..na 2.jpg

En hier hoort natuurlijk ook een lekker hapje bij.. die heb ik ook wel, koude en warme..na 4a.jpg

.. of alleen warme..na 4.jpg

handsome waiter.jpgEn voor wie dat niet warm genoeg is (zoals lieve Brugse vriendin lena.. want die vroeg vorig jaar nog om 'lekkere bediening') heb ik nog een leuke knul ingehuurd om je glaasje bubbels voor je in te schenken hè! sexy waitress.jpgMaar ik wil natuurlijk geen ruzie met de mannelijke bezoekers van dit blogje, dus ook voor hen heb ik een sexy barmeisje aan het werk gezet. Maarre.. handjes thuis hè heren.. ik begrijp dat dat moeilijk is, maar laat dat meisje haar werk doen hè!

Zo.. nou, verjaardag vieren in de familie D, dat betekent een hóóp visite, de hele dag door. Ik zal dus niet veel aan de pc kunnen zitten vandaag.. en daar heb ik op zo'n dag ook helemaal geen zin in. Als jullie me missen, dan weet je dus waar ik zit (of rondren hehe).. ik haal op de blogs alles morgen wel weer in!

GROETJESSS!!!

na 5.jpg

07:53 Gepost door mizzD | Commentaren (14)