19-09-17

Wat een grote jongen al!

jax 2 hanger.jpgHieperdepiep hoeraaaaa! Onze brave jongen is vandaag alweer 2 jaar oud! Tjonge.. how time flies.. zó heb je weer zo'n wit bolletje haar in huis dat de hele dag naar alle kanten door het huis stuitert.. en zó is het dan alweer zo'n prachtige grote jongen.. die wél nog steeds door het huis stuitert, maar niet meer de hele dág hahahaa! (en boy! ben ik dáár blij om! hahaha!) Hij wordt dus iets rustiger al.. maar het blijft nog wel een vreselijke ondeugd hoor.. we moeten nog steeds vrezen voor kapotte sloffen, theedoeken, kussens en knuffels.. om over sokken en handschoenen (én ovenwanten) maar te zwijgen..! hahaha! Maar je kan er niet goed boos om worden, want het ziet er vaak zo lollig uit als ie weer eens met iets loopt te sjouwen.. da's de pest hehe. Maar goed.. felicitaties dus:
Van harte gefeliciflapstaart, jochie! *aai*aai*aai*! we gaan er een leuke dag ( én weekend!)  van maken voor jou! En traditiegetrouw, dat deed ik al voor je voorgangers ook, maakte ik natuurlijk weer een cijferhangertje voor aan je halsband vandaag.. een mooie oranje 2 dit keer! Extra feestelijk!

Alweer een jaar voorbij sinds zijn eerste verjaardag.. tóén maakte ik ook een collage waarop goed te zien was hoe zo'n pupje verandert naar een puber van een jaar oud dus. Maar na één jaar oud verandert er niet zó gek veel meer hoor.. ax.jpghij is ietsje zwaarder geworden nog, met drie is zo'n hond pas helemaal uitgezwaard. Voor mij hoeft ie niet echt zwaarder te worden meer.. hij weegt al 36kilo! Ik schrok daarvan, maar de dierenarts verzekerde ons dat ie helemaal niet te dik is.. hij is gewoon wat forser gebouwd dan Axel was. Díé was op z'n zwaarst (toen ie een jaar of 5 was) 35 kilo..! 
Met drie jaar is z'n vacht ook zoals ie wezen moet. Maar die is nú ook al heel erg mooi! En waar ik vooral héél blij om ben, is dat ie al niet zo héél veel last meer van z'n allergie heeft tegenwoordig. Toen ik de foto's van het afgelopen jaar eens bij elkaar legde, had ie vorig jaar in de herfstvakantie in oktober nog aan al z'n voetjes kale rode tenen.. en in de paasvakantie van dit jaar was z'n snoet behoorlijk rood. Maar z'n voetjes zijn momenteel weer helemaal mooi begroeid en z'n snoet ziet er ook uit zoals het wezen moet. In het najaar zijn er natuurlijk veel minder pollen in de lucht.. dat scheelt enorm. Maar ik heb eigenlijk wel goede hoop, omdat het dit afgelopen voorjaar ook láng zo erg niet was als tijdens het voorjaar van 2016, dat ie wellicht toch nog eens over die allergie heen kan gaan groeien! Ik duim ervoor hoor.. zou wel heel erg fijn zijn!

t 1.jpgVoorlopig is dit het verjaardagspostje voor ons manneke.. maar strakjes, als ie z'n kadootjes zal krijgen, maak ik nog wel wat fotootjes.. zodat we morgen nóg een klein stukje feest gaan krijgen hier op het blog hehe.. t 2.jpgwe feesten wat af en deze maand! Het zilveren huwelijksfeest van m'n zussie ardnas en haar ventje was supergezellig.. en er waren zelfs nog meer mensen gekomen dan verwacht, m'n middelste broer, die wat verder weg, in de Flevopolder, woont, was met een groot gedeelte van zijn aanhang toch gekomen.. leukkk, want die zien we niet zoveel! En het paste allemaal toch wel hoor, het was dan ook heel lekker weer, dus de partytent in de tuin kon ook héél goed gebruikt worden! Maar de taart.. die ging niet eens op..! hahaha!

GROETJESSS!!!

jax 2.jpg

 

08:20 Gepost door mizzD | Commentaren (19)